Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Islak Örümcek Ağı/Ağları Yapalım (örümcek ağının yağmur sonrası hali)

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
Tebrikler gercekten guzelmiş ...

Teşekkür ederim, yorumunuza sağlık.

Hocam mükemmelsin...bu çalışmaları ekran kaydedici yardımıyla video formatındada yaparsan hayır işlemiş olursun...bilgi paylaştıkça çoğalıyor....

Estağfurullah, hocalık kim ben kim? :utann:

Video anlatımı ile bir ders hazırlamayı ben de isterim, ancak şu an için böyle bir imkanım yok. Umarım ilerleyen zamanlardaki paylaşımlarım ve anlatımlarım için imkan bulup hazırlayabilirim.

Yorumunuz için teşekkür ederim 7z. Yararlı olabilmiş isem ne mutlu. Kolay gelsin. İyi çalışmalar. :angel:

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Rica ederim Özgül. :wink: Ben teşekkür ederim.

"Baştaki resimleri kullanmak isterim." derken, tam olarak anlayamadım: :S
"Doğal olanı kullanmak isterim." anlamında mı, yoksa "Baştaki resimlere ihtiyacım vardı, kullanmak isterim." anlamında mı?

Mesajına bu kadar geç yazdığım için çok özür dilerim öncelikle. Bu bölüm çok hareketli dersem kendimi affettirebilirim herhalde :).
Neyse "baştaki resimler" dediğimde, dersi açtığımızda en üste koyduğun resimleri (fotoğraf mı yoksa?) kastetmiştim. Forumda bu tarz örümcek ağına hiç rastlamadım. Bir ara paylaşırsan sevinirim ya da hazırcılık yapmayıp ben bulursam benzer birşey, eklerim buraya. :)

Kolay gelsin.:)

ahmetbirim

🌱Yeni Üye🌱
süper

güzel birçalışma yapmışve anlatım mükemel eline salık arkadaşım :iloveyou: evde
deniyecegim​

E.YORUM

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
emegıne saglık cok guzel bı calısma harika

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
Mesajına bu kadar geç yazdığım için çok özür dilerim öncelikle. Bu bölüm çok hareketli dersem kendimi affettirebilirim herhalde :).
Neyse "baştaki resimler" dediğimde, dersi açtığımızda en üste koyduğun resimleri (fotoğraf mı yoksa?) kastetmiştim. Forumda bu tarz örümcek ağına hiç rastlamadım. Bir ara paylaşırsan sevinirim ya da hazırcılık yapmayıp ben bulursam benzer birşey, eklerim buraya. :)

Kolay gelsin.:)

Estağfurullah efendim, ne demek... :angel:

Ben de bahsettiğin şekilde (paylaşmamı istediğin yönünde) anlamıştım, hatta görselleri bile hazırlamıştım. :giggle: Ama emin olmak adına sorma ihtiyacı hissettim. :)

Yakında paylaşırım Özgül. :) Tekrar teşekkür ederim. İlgin ve güzel yorumların için.

(Ayrıca benden önce davranıp öyle görseller bulursan, herkesin ulaşabilmesi amacıyla burada değil, ayrı konu açarak paylaşsan daha iyi olur sanırım.) :)

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️