Neler yeni

Islami temalı bir afiş yapmak istedim begenilerinize

lance

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
CAN SIKINTISIYLA YAPILMA MANEVİ KAZANÇLA
KAPANAN BİR ÇALIŞMA BEGENİLERİNİZE :)

3pzb0.jpg

Benzer konular

FUNDA FN

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
göze hoş geliyor ancak çerçevelemeden daha güzel şeyler ortaya çıkartabilirsin diye düşünüyorum

lance

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Akıl akıldan üstündür teşekkür ederim :)

bygrafikir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Gerçekten güzel çalışma olmuş, Lafz'da ise siyahı %10değerinde azaltıp opacity değerinide aynı değerde düşürüp daha gerçekçi bir görüntü olabilir diye düşündüm. Ayrıca gereksiz bir ayrıntı olabilir ama arapçada yazım sağdan başlayıp solda bittiği için kalemi "He" harfinin bittiği yerde birazda dik biçimde kullanılsaydı sanırım daha güzel olabilirdi. Yanlış anlaşılmasın. sürç-i lisan oldu ise affola. iyi çalışmalar...

lance

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Gerçekten güzel çalışma olmuş, Lafz'da ise siyahı %10değerinde azaltıp opacity değerinide aynı değerde düşürüp daha gerçekçi bir görüntü olabilir diye düşündüm. Ayrıca gereksiz bir ayrıntı olabilir ama arapçada yazım sağdan başlayıp solda bittiği için kalemi "He" harfinin bittiği yerde birazda dik biçimde kullanılsaydı sanırım daha güzel olabilirdi. Yanlış anlaşılmasın. sürç-i lisan oldu ise affola. iyi çalışmalar...

degerli yorumlarınızdan solayı teşekkür ederim . Söylediklerinizi deniyecegim zaman ayırıp baktıgın için teşekkür ederim :)

emr856

🏅Acemi Tasarımcı🏅
emeğine sağlık güzel olmuş

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
"aşk" olmamalı mıydı?