Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

işsiz grafiker =(

gatorizado

🏅Acemi Tasarımcı🏅
grafik mezunuyum ve işsizimmm ,,daha kötüsü iş öğrenmek için ücretsiz başvurularım da geri çevriliyo =(

nasıl yapsam nasıl etsem bilmiyorum... moralimde gitgide bozulmaya başladı

mac_ist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.matbaa.org
Grafikerlik mesleği epey ilgi gören bir meslek. Kriz dolayısıyla iş zaten epey düşük. Ama ücretsiz çalışmaya neden cevap verilmiyor anlamış değilim. Sanırım bulunduğun bölge itibariyle kapasite oranı düşük. Biz işyerinde her daim bir stajyer bulunduruyoruz. En azından işi düzgün ve mutfağında öğrenmeleri için. İnşallah yakın zamanda bir cevap verilir. Pes etmemen gerek...

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
yok yok yok........
senı cook ıyı anlıorum:(
60 kısı mezun olduk 10 kişi çalışıo....
meslek, iş, çalışmak çook güzel ama iş yooookk...
Tüm sektörler böyleymiş suan sabretmekten baska care yook........:(

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çevrenizi kullanıın..Freelance olarak bir müşteri portföyü oluşturun..Çalışmalarınızı gerek onlarla gerekse bizlerle paylaşın..Ümidinizi kaybetmeyin, gelişmeleri takip edin..Bilmediğiniz konularda bilgi sahibi olmanız ve kendinizi geliştirmeniz açısından şuan ideal bir zaman..Ama çevrenizi asla unutmayın..Siz adım atınki, koşmanızı sağlayacaklar adımlarınızı görsün..

mac_ist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.matbaa.org
Çevrenizi kullanıın..Freelance olarak bir müşteri portföyü oluşturun..Çalışmalarınızı gerek onlarla gerekse bizlerle paylaşın..Ümidinizi kaybetmeyin, gelişmeleri takip edin..Bilmediğiniz konularda bilgi sahibi olmanız ve kendinizi geliştirmeniz açısından şuan ideal bir zaman..Ama çevrenizi asla unutmayın..Siz adım atınki, koşmanızı sağlayacaklar adımlarınızı görsün..

Arkadaşımıza sonuna kadar katılıyorum. Hiç bir meslek kolay değil. Ama internet bu konuda epey gelişme gösterdi. Sektörel tüm gelişmeleri ve sorularınızı cevabını araştırın kendinizi mümkün olan en iyi şekilde geliştirmeye özen gösterin. Bu konuda en iyi sitelerden birine şu an üye olmuşsunuz zaten...

dogan_175

🌱Yeni Üye🌱
Bence Hiç Canını Sıkma Arkdaşım, evinde Çalışarak da zemin yapabilir hatta çok iyi bir şekiLde de öğrebilirsin..
Çok zor Değil, sadece merak ve heves olsn gerisi hikaye...

MagiC_She58

🏆Pro Tasarımcı🏆
bende biyoloji mezunuyum ama ne hikmetse yardımcı grafiker cıktım:D:D

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
İstek istek istek.... İnsanın birşeyi yapmayı istemesi ve bunun için çaba sarfetmesi gerek... Zamanla eminim ki olur... Moralinizi bozmayın yeterki