Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İştah Açici YEE BENİİİ YEEE !!!

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
ahah berbatsınız :D bravo zirzoop

Ordövr tabağına katılıyorum :D

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ne yarışması bu?Bize de anlatsana :D
Koy sen çalışmaları korkma çalmayız fikrini :D
Soran olursa esinlendik deriz :rofl:
Şaka bir yana çok fena görünüyor :wink:
Tiksindirici, epey mide bulandırıcı :wink: Yani sanırım bu şartlarda amacına uygun olmuş :wink:
Ayrıca geçen haftaki Okan Bayülgen ' in Disko Kralı programında bu fikir kullanılmıştı.Hatta yaş pastasını yaptılar ve hata yapan konuklara yedirdiler :rofl: :puke:
İzlemediysen programı bir göz at istersen, sonradan esinlenmişsin diye başın ağrımasın arkadaşım :wink:
Saygılar

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ne yarışması bu?Bize de anlatsana :D
Koy sen çalışmaları korkma çalmayız fikrini :D
Soran olursa esinlendik deriz :rofl:
Şaka bir yana çok fena görünüyor :wink:
Tiksindirici, epey mide bulandırıcı :wink: Yani sanırım bu şartlarda amacına uygun olmuş :wink:
Ayrıca geçen haftaki Okan Bayülgen ' in Disko Kralı programında bu fikir kullanılmıştı.Hatta yaş pastasını yaptılar ve hata yapan konuklara yedirdiler :rofl: :puke:
İzlemediysen programı bir göz at istersen, sonradan esinlenmişsin diye başın ağrımasın arkadaşım :wink:
Saygılar

hayda :D izlemedim ya bu aklıma nerden geldi inan hiç bilmiyıorum öyle birden firladı :D ama pasta oalyıda çok fenaymış ya :D helala olsun :D izlicem hemn

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
hayda :D izlemedim ya bu aklıma nerden geldi inan hiç bilmiyıorum öyle birden firladı :D ama pasta oalyıda çok fenaymış ya :D helala olsun :D izlicem hemn

O pastayı bir gör, senin çizimin tıpkısının aynısı :D

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Neyse başkası farketmeden sen farketmiş oldun bak ne güzel bir paylaşım olmuş oldu :rofl: Valla uzun süredir duymadığım kadar gurur duydum kendimle, yardım etmek güzel bir duygu :rofl: :rofl: :rofl:
Umarım yarışmada problem olmaz bu senin için :wink:
İyi şanslar

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Neyse başkası farketmeden sen farketmiş oldun bak ne güzel bir paylaşım olmuş oldu :rofl: Valla uzun süredir duymadığım kadar gurur duydum kendimle, yardım etmek güzel bir duygu :rofl: :rofl: :rofl:
Umarım yarışmada problem olmaz bu senin için :wink:
İyi şanslar

tesekküerederim bu arada yarısma catlak tshirt yarısması site ismi aynı aramamotorundan aratınca cıkıyor sende katılabilirsin :D

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
tesekküerederim bu arada yarısma catlak tshirt yarısması site ismi aynı aramamotorundan aratınca cıkıyor sende katılabilirsin :D

Rica ederim
Güzel miş yarışma ama ben haddimi bilirim arkadaşım daha yarışmalara katılacak kadar büyümedim :wink:
Tarz tavır yada tshırt tasarımı konusunda fikir edinmek istersen; taksim aznavur pasajında ki tsırt cıda inanılmaz şeyler var :wink:
Bilgine...

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Rica ederim
Güzel miş yarışma ama ben haddimi bilirim arkadaşım daha yarışmalara katılacak kadar büyümedim :wink:
Tarz tavır yada tshırt tasarımı konusunda fikir edinmek istersen; taksim aznavur pasajında ki tsırt cıda inanılmaz şeyler var :wink:
Bilgine...

o bunu öğrendiğim iyi oldu :D bi göz atarım oralara :D çok uzak değil zaten sağol..

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑