Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yarışma zaten bitti ayrıca bu dosyanın psd sini açacağımı hiç zannetmiyorum. Çok büyük dosya çok kasıldı pc. Yaparken beni strese soktu, yoksa bu dosya üzerinde birkaç fikrim daha vardı ama bıraktım.
öncelikle elinize sağlık. bu çalışmayı, bir okulun duvarında kullanmak istiyoruz. kısacası bu çalışmaya talibiz. sizden olumlu olumsuz bir cevap bekliyor olacağım burada. görüşmek üzere.
Teşekkür ederim, şimdi gördüm mesajınızı. Tabiki benim için uygun, fakat çalışmanın psd dosyası silinmişti bu sebeple yeniden hazırlamam lazım. Dilerseniz öngördüğünüz ücreti bana bildirin anlaşırsak hemen çalışmaya başlar bir iki güne size baskı dosyasını teslim edebilirim istediğiniz ölçüde. Ayrıca istediğiniz kısımlarda değişikliklerde yapabiliriz. ozsalihaoz@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.
Teşşekkür ederim arkadaşlar bayağı zaman oldu bunu yapalı. O zamanlar elimdeki pc çok kötüydü o nedenle çok detaya inememmiştim ve bir an önce bitirip teslim etme modundaydım