Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İstanbul 2010

yasirarslan

🌱Yeni Üye🌱
İyi Günler,
Daha Lise 2 öğrencisiyim kendimi tasarım yönüyle geliştirmek istiyorum.Bu benim daha iyk denemelerimden.Yorumlarınız bana ışık Tutacaktır
İyi Forumlar:wink:
stanbul2010bo8.jpg

Benzer konular

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
senin burada yaptığın illustrasyon nedir acaba(cami ve bina resimleri brush, zaten arka plan da retro arka plan çalışması , ayrıca retro denize gitmemiş )

ama zamanla düzeltirsin genede yeni olduğun için fena değil diyelim ve emeğne sağlık diyelim

sss.ibel

🏆Pro Tasarımcı🏆
turuncu ve maviyi yani bu iki zıt rengi kullanman gayet hoş olmuş ama emek göstercek birşey göremedim
yinde paylaşım için teş.;)

SDT

🌱Yeni Üye🌱
Sakın pes etme. Ben sende bir ışık görüyorum.

dubster

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.emresecer.net
senin burada yaptığın illustrasyon nedir acaba(cami ve bina resimleri brush, zaten arka plan da retro arka plan çalışması , ayrıca retro denize gitmemiş )

ama zamanla düzeltirsin genede yeni olduğun için fena değil diyelim ve emeğne sağlık diyelim

arkadaşın dediği gibi sen sadece Adobe Photoshopda Brush' Çalışması Yapmışsın illustrasyonla alakası yok.İllustrasyon daha detaylı araştırmalısın.

ugurozkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu Çalışmanın çok benzeri istanbul yazınca google görsellerdede mevcut aranıza yeni katıldım bu arada arkadaşlar çok başarılı çalışmalar var dikkatimi çekti

posthumous fame

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tasarım acısından çok fazla anlamsız bosluk bırakmıssın.

Eline gecen her dökümanı oku olabildiğince yeni şeyler kapmaya işin tekniğini öğrenmeye calış benim önerim bu olur

başarılar