Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İSTANBUL-Afişi

ustundogan

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar ben Üstün Doğan ... Bu sene okulda 2 tane İSTANBUL AFİŞİ yapmıştım sizlerle paylaşmak istedim .. Photoshopta yapılmıştır .. Tşkler ...

35341045.th.jpg
[/URL][/IMG]

46408095.th.jpg
[/URL][/IMG]

msemihdemir

🌱Yeni Üye🌱
ellerinize sağlık çok gusel tasarımlar olmul fakat bence 2. afişinizde daha okunaklı bir el yazısı kullansaydınız daha gusel olurdu ama yine el yazısı olmuş yada hat sanatıyla yazılan bir istanbul yazısı gusel olabilirdi. 4 elementin kentinide açıklayabilirmisin rica etsem. teşekkürler

ustundogan

🌱Yeni Üye🌱
ellerinize sağlık çok gusel tasarımlar olmul fakat bence 2. afişinizde daha okunaklı bir el yazısı kullansaydınız daha gusel olurdu ama yine el yazısı olmuş yada hat sanatıyla yazılan bir istanbul yazısı gusel olabilirdi. 4 elementin kentinide açıklayabilirmisin rica etsem. teşekkürler

bi sitede görmüştüm 4 ELEMENTİN kenti :) sen yazıya bakma hocam ... tasarım yorumuna tşk ... ben öle yazı yazmayı beceremem pek ... sitede gördüm aynısını yazdım bende ;)

ANIL YÜNCÜ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dbrajans.com
mükemmel eline sağlık özellikle 2. çok hoş olmuş mümkünse yazı fontunu eklermisin iki gündür böle bişe arıyorum lütfen :(

msemihdemir

🌱Yeni Üye🌱
Peki :) tasarım olarak çok başarılı tebrikler :)