Neler yeni

İstanbul Avrupa Yakasında iş arıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mislina07

🌱Yeni Üye🌱
İki yıllık grafik tasarımcılık bölümünü bitirdim. Photoshop ve corel kullanıyorum. 7 ay ajansta yardımcı grafiker olarak çalıştım. Grafiker olarak mesleğimde henüz yeni olduğum için çok fazla tecrübem yok. Avrupa yakasında yardımcı grafiker olarak iş arıyorum. şimdiden ilginiz için teşekkürler.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

SİREM1

🌱Yeni Üye🌱
herhangi bir yerde başladınızmı işe? sirem tours seyahat acentası

lebismeda

🌱Yeni Üye🌱
selam ben ödül reklam den arıyorum baskıya işi göndere bilecek grafıkten anlayan arkadaş arıyorum kagıthane civarında oturan olursa daha iyi olur photosop ve mac den az anlayan olsa bıle bu işi götürür
üretim müd Adem 0533 306 23 15
adem.albayrak@odulreklam.com

grafik desing

🏅Acemi Tasarımcı🏅
xtasarimdesing@gmail adresine resimlı CV nızı beklıyorum

delidiwane34

🌱Yeni Üye🌱
Kolay gelsin
daha önce yapmış olduğunuz çalışmalarınızdan örnekler ve ücret beklentinizi grafik@arifandergisi.com adresine gönderirmisiniz lütfen.
İyi çalışmalar

ascend74

🌱Yeni Üye🌱
k.çekmece sefaköy de copy center firmasıyız ilanınız güncelse irtibata geçmek için yuksel_avcu@hotmail.com 0532 723 16 34 den de ulaşabilirsiniz yüksel avcu

ttugbaa

🌱Yeni Üye🌱
merhaba 0212 656 35 55 bizi ararmısınız.corel draw programı bilen bayan grafiker arıyoruz.

bil1992

🌱Yeni Üye🌱
Istanbul fatih ilçesinde bulunan,resim, poster,toblo üretimi ve satışı yapan firmamıza;fhotoshop konusuna hakim,e-ticaret sitemizi yönetecek personel ihtiyacımız bulunmaktadır bizimle çalışmayı düşünürseniz irtibata geçin 05336104111 bilal s.toprak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...