Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Istanbul European Capital Of Culture 2010

Metin METE

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.thehammock.men
merhaba arkadaşlar; boş vaktimde uğraştığım ve sonuç olarak aşağıdaki gibi birşeyin çıktığı çalışma var! sizce nasıl olmuş?

stanbulafi.jpg

DogalGaz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tebrik ederim gerçekten çok cıvıl cıvıl bir çalışma fakat şu çimenlerde ki yazıyı okuyamadım(öyle bir yazı var değil mi? hayal gücüm değil o benim :) )

Metin METE

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.thehammock.men
işte bunu bekliyordum... inanırmısın, ben yaptım ben bile bazen zor okuyorum :D işin aslı şöyle! ben bu çalışmaya başlarken, çimen, toprak, börtü böcek felan yoktu aklımda... düz tipografik birşey yapmayı düşünüyordum. ona göre de yazı tipi olarak genelde ince olanlarını seçtim ama sonra olay biraz değişti bu hali aldı! dediğim gibi boş vaktimde yaptığımdan bir daha geri dönüp yazıları baştan yazmaya erindim :)

okuyamayanlar için şu resmi koyayım...

stanbulafi.jpg

beğenilmedi sanırım :worried:

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
iki çalışma da güzel fakat ikisinin de sorunu fontların arka plandan ayırt edilmesi
sanırım renk seçimini gözden geçirmen gerekiyor eline sağlık

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Düşünce güzel fakat çimlerdeki yazı okunmuyor.

Emeğinize sağlık.

maviturk

🌱Yeni Üye🌱
yazılarda bıraz golgelendirme kullan ve bıraz daha keskinlestir.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Afiş çalışmanın yanında okuyamıyanlar için ayrı broşür dağıtmayacaksan çalışmanı daha okunur ve anlaşılır hale getirmen şart..Uygulama yerinde ama sonuçlaman da hata var bahsettiğim gibi..Ayrıca aynı papatyayı kullanmamalısın..Kolay gelsin.

Metin METE

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.thehammock.men
vurun dedim, sizde öldürdünüz :rofl:

1. ikinci koyduğum resim gibi tipografik yapıcaktım, daha sonra çimenli natural birşeye döndü çalışma ve vaktim olmadığından kalın fontlarda tekrar yenileyemedim...
  2. ikinci resim'i sadece tipografik olarak görmeniz açısından koydum. renk yada herhangi başka birşey için değil...
  3. hesapta ne uğur böceği nede papatya vardı. tamamen görsel zenginleştirme açısından rasgele ekledim. fakat yorum çok iyi, ben hiç o açıdan farklı farklı papatya koymayı düşünmemiştim...
  4. broşür'e gerek yok! sen "ben bu afişi bastırcam" de, ben sana en kralını hazırlayıp sunayım.
  5. durumu açıkladıktan sonra daha çok fikirsel olarak yorumlarınızı bekliyordum! bildiğim ve belirttiğim konularda beni tekrar tekrar uyarmanız gerçekten kendimi "salak" gibi hissetmeme sebep oldu...
papatya düşüncesi için çok teşekkür ettim.. vaktim olursa v2 gibi daha sağlam düzenlenmiş halini hazırlayabilirim...

tam1manyak

🌱Yeni Üye🌱
hocam eline salık güzel olmuş tasarım 10 numara :)

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
yazılara dikkatli bakınca okunuyor. sırf bu afişde ne yazıyor diye yarım saat göz gezdirirdim :) oda afişe bakış acısı:) ben beyendim emegine sağlık papatyalar hoş olmamış bir tek papatyalar bozmuş olayı :) birde yazıların kıyılarına beyaz veya siyah bi çerçeve verip okunmasını daha kolaylaşdırabilirsiniz daha rahat olur.emeginizide +1000 saygı :)

Grafield

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Düşünce güzel ama okumada sıkıntı cektim biraz.
Elinize sağlık

cimbomluonur78

🌱Yeni Üye🌱
benim hoşuma gitti ama çimendeki yazı belli olmamış pek sağ ve sol bölümdeki

Metin METE

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.thehammock.men
tüm yorumlar için teşekkür ederim :)
yazıyı en kısa zamanda düzenleyip, yenisini hazırlarım...

yazılara dikkatli bakınca okunuyor. sırf bu afişde ne yazıyor diye yarım saat göz gezdirirdim :) oda afişe bakış acısı:) ben beyendim emegine sağlık papatyalar hoş olmamış bir tek papatyalar bozmuş olayı :) birde yazıların kıyılarına beyaz veya siyah bi çerçeve verip okunmasını daha kolaylaşdırabilirsiniz daha rahat olur.emeginizide +1000 saygı :)

siz gözlerinizi yormayın, zamanınızı boşa harcamayın diye zaten 3. mesaj'da tipografik olanını ekledim :(

yazının okunamaması dışında ii bencede fon farklı olsa süper olur

fon derken biraz daha açarmısın? çimen mi hoşuna gitmedi?
dip not: sanırım sen 3. mesajdakinden bahsediyorsun :)

Son düzenleme:

xfreeboys

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Photoshopta saatlerini vermişssiin belli.Eline sağlık ama yazıyı biraz daha okunabilir yapmalısın

expand

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:) Güzel olmuş ellerine saglık meto ama yazı okunmuyor çimler yazı şeklinden daha agır basıyor ve göz kamaştırıyor...

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Çimlerdeki yazının okunması marifet istiyen gözlerden geçmesidir diye düşüyorum:D emeğine saglık:)

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Afiş çalışmanın yanında okuyamıyanlar için ayrı broşür dağıtmayacaksan çalışmanı daha okunur ve anlaşılır hale getirmen şart..Uygulama yerinde ama sonuçlaman da hata var bahsettiğim gibi..Ayrıca aynı papatyayı kullanmamalısın..Kolay gelsin.

Amma güldürdün beni be Ulaş.Broşür dağıtmak haa:rofl:
Neyse çalışmaya gelelim.Arkadaşların dediği husuları tekrarlamaya gerek yok.

uzisys

🌱Yeni Üye🌱
aslında istanbuldaki yeşil alanların azalması konulu bir afiş olduğunu düşündüm.sanki planlı bir şekilde belli bir şekilde her kesin farkında olduğu ama görmezden geldiği bir yeşil alanların azalması diye yorumladım ben bu afişi.