Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İstanbul Hikayeleri için bir Grafik

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
aman hocam sizide sinirlendirdiler ya artık ne dim :)

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
Yo asla kızmak yok horus....
Dikkati çekmek istediğim nokta ayrı. Bazı şeyler hakedilmelidir. Örneğin ben çarşıdan aldığım bir askeri üniformanın üzerine rütbeleri ekleyip general oldum hemde iyi general diye dolaşabilirmiyim. Bu bir süreç çalış bakalım sonuçta belkide bırakacaksın bu işi, Belkide toplum sana iyi grafiker unvanını verecek. Bu arada çalışmaya gelince Photoshopun hazırladığı zemin üzerine yine başka birinin hazırladığı fontla birşeyleri ileri geri mouse ile sürükleyip ha oldu burda bırak deyip sonra renk scalasından renkleri tıklayıp bu oldu ya deyip, yine photoshop effectlerinden birkaçını sürüklemek grafikerlikse ben bu işi bırakırım arkadaş. Çalışman boş arkadaş tıngır mıngır bana bişey anlatmıyor ruhu yok doldur çalışmanı oraya istanbul yazmakla kimsede bir şey çağrıştıramazsın. (artık ne amaçla yaptıysan) Bana istanbulu anlat gravideo bunu öyle bir yapki önünde şapka çıkaralım.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar. Eleştiriye gelemeyenleriniz lütfen paylaşım yapmasınç İlk başta medeni olalım. Sonra grafikerlik yada başka bir meslek grubuna girmek kolay.

Bu mesajımda tüm üyeleredir. Paylaşımlarınıza eleştiri almak istemiyorsanız, paylaşımda bulunmayınız.

serpek

🌱Yeni Üye🌱
İyi eleştiri her zaman insanın göğsünü kabartır, kendini beğenmiş yapar. Ama doğru kötü eleştiri insanların hatalarını bulmalarını ve düzeltmelerini sağlar. Bence insanlar DOĞRU KÖTÜ eleştiri yapmakta iyi eleştiri yapmaktan önde gelmelidir. cahithoca' nın photoshop süreçlerine katılıyorum. biraz hayal daha hayal gücü ondan sonra photoshop...