Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İstanbul kültür forumu

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yarışma için çizmiştim ama göndermekten vazgeçtim.Yarışma devam ediyor. katılan arkadaşlar varsa belki bir fikir olabilir.yorumlarınıza sunuyorum

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben 3 tane yapıp gönderdim ama seninkide güzelmiş baya neden göndermedin 1 eylüle kadar zaman var gönder bence iş yapar

cypresshill

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.cypresshill.com
Sanırım yanlış hatırlıyorsunuz,bu çalışma oylanan eserler arasında vardı çünkü ben gördüm,yani eserinizi yollamışsınız ama ön elemeyi geçememişsiniz sanırım.Hatırlatayım dedim.

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sanırım yanlış hatırlıyorsunuz,bu çalışma oylanan eserler arasında vardı çünkü ben gördüm,yani eserinizi yollamışsınız ama ön elemeyi geçememişsiniz sanırım.Hatırlatayım dedim.

vallahi yemin ederimki ben bu yarışmaya bir şey göndermedim. Birisi benim adıma göndermiş olabilir ayrıca sen gönderildiğini nerden gördün.:smile:

cypresshill

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.cypresshill.com
Ben de yarışmaya eser yolladım da ondan, ilk aşama olarak eser sahipleri kendi eserleri dışındaki eserlere oy kullandılar.Belki de ben yanlışımdır eserinizi karıştırmışımdır,ramazan mübarek gün iddia etmiyim :) ama hatırladığım öyleydi .her neyse.

hpanter1977

🌱Yeni Üye🌱
ben de ön elemeyi geçtim fakat sonuç fiyasko oldu.kazanan eserleri gördüyseniz ne demek istediğimi anlarsınız.ayrıca kazananlarda 2 isim var ki, bu isimler ön elemede yok:) ne komik değilmi?

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Bu tür bir organizasyon için dereceye giren çalışmaları nasıl seçmişler hala anlam veremiyorum.Herhalde alkol aldıktan sonra çalışmaları değerlendirmişler.Tam bir fiyasko..İnanın sizin çalışmanız dreceye girenlerden daha başarılı ama biraz daha geliştirilebilir.Kolay gelsni.

1. Olan Çalışma:
1-298.jpg

2. Olan Çalışma:
2-337.jpg

3. Olan Çalışma:
3-70.jpg

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar yorumlarınız için saolun ben bu yarışmaya katılmadım. Eğer katılmış olsaydım bu logoyla katılmazdım zaman kalmadığı için yarışmaya bende alelade çizdim katılanlara bir fikir olur diye yayınladım. Benim logoda İSTANBUL ve KÜLTÜR yazısını vektörel çizdim(zaman olsa dahada geliştirebilirdim) FORUMU yazısına dikatle bakarsak hazır font kullandım.yani yukardaki vektörel çizime asimetrik ve simetrik olarak uymadığını görürüz.Resmin üzerine tıklayıp resmi büyük haline baktığınız zaman FORUMU yazısının yanlardan ölçüsüz taştığını görürüz.:smile:
Ayrıca 1. olan logo fena sayılmaz. Ama 2. ve 3. logo tam bir fiyasko katılıyorum. 3. logoya ona logo demek dahi istemiyorum 3. logoyu çizen arkadaş tahminimce ressam bu kadar yapabilmiş tipografi yok.

Son düzenleme:

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
logonuz güzelmiş, bence şu anda 1. olan logodan sonraki 2. v3 . logolardan daha etkileyici. onların logo olduğuna emin değilim zaten. 2. poster gibi. diğeri ne olduğu belirsiz :)