Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İstanbul logo çalışmam

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
İstanbul yazısıyla biraz oynayıp yaptığım logom.

istanbul_by_bluex_design-d2zzkit.jpg

Telif Hakkı bana aittir.
Beğenirseniz esinlenmeyin ;) Beğenmezseniz sorun yok hahaha :D

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
ah istanbulll aaa :D
ıstanbul ama burası neresi :p
i harfinin noktası yok.
kompozisyon hoş sade ve çekici renkler de bence güzel durmuş
eline sağlık İ yi unutma

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com

İmhoteph1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Güzel bir çalışma.
Çalışmalarının devamını bekliyorum :)

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
ya bu bir parti logosu gibi olmuş

Furkan EKMEN

♾️Grafik Gurusu♾️
Yine Emre ve yine (Sorun Yok) güzel bir çalışma.

Son düzenleme:

artdirector58

🌱Yeni Üye🌱
Ne yazık ki logo değil bu... Resim olmuş. Logo stilize edilen öz biçimlerden oluşur. Arka planda kullanılan güneş ve cami lekesi tamamen resim. Logo denilen şey ise tamamen font. Font kullanılmaz diye birşey yoktur ama o fontu kullandığınız zaman onu nasıl logo haline getirirsiniz, nasıl farklılaştırırsınız, bunları düşünüp bir yerinde veya iki yerinde özgün bir harkete yaparsınız ve o sizin özgün tasarımınız olur. Bunu yapabilmeki için iyi bir yazı eğitimi, iyi bir grafik eğitimi almak gerekir. Program eğitimi demiyorum. Programları zaten bilmek zorundasınız. Önemli olan grafik tasarım nedir bunu bilmek gerekir.

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
Ne yazık ki logo değil bu... Resim olmuş. Logo stilize edilen öz biçimlerden oluşur. Arka planda kullanılan güneş ve cami lekesi tamamen resim. Logo denilen şey ise tamamen font. Font kullanılmaz diye birşey yoktur ama o fontu kullandığınız zaman onu nasıl logo haline getirirsiniz, nasıl farklılaştırırsınız, bunları düşünüp bir yerinde veya iki yerinde özgün bir harkete yaparsınız ve o sizin özgün tasarımınız olur. Bunu yapabilmeki için iyi bir yazı eğitimi, iyi bir grafik eğitimi almak gerekir. Program eğitimi demiyorum. Programları zaten bilmek zorundasınız. Önemli olan grafik tasarım nedir bunu bilmek gerekir.

Yorumunuz için teşekkür ediyorum. Geçen sene yaptığım bir tasarımdı. O zamanlar logo kavramını pek oturtamamıştım :) Bu tasarıma logo diye başlamıştım ama ekleme yapınca güzel gözüktü :D