Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İstanbul Medeniyet Üni. Logo Yarışması Çalışmam

deluxeland

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba arkadaşlar.
Yarın yarışmanın sonuçları açıklanıyor ama sizlerin de beğenisine sunmak istedim çalışmamı.
Yorumlarınızı bekliyorum.

wisky

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.filtasarim.net
Diğerlerini görmeden birşey denmez aslında ama bence güzel bundan daha iyisi bir üniversite için nasıl olur bilmem.

deluxeland

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Diğerlerini görmeden birşey denmez aslında ama bence güzel bundan daha iyisi bir üniversite için nasıl olur bilmem.

Teşekkür ederim yorumunuz için.

Arkadaşlar yok mu başka yorumu olan ? Neden kimse yorum yapmıyor ?

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
vallahi tasarım güzel. Geliştirile de bilir. En sevdiğim modern logo olan anadolu üniversitesi logosundaki gibi hafif perspektif verilebilir veya simetriden uzaklaşabilir.

Ancak bir sorum ve bir de olumsuz yorumum var.

Sorum şu: O resmin altına tüm haklarının size ait olduğunu yazmışsınız. Bu konuda yarışma kuralları ile çelişen noktalar var. Bildiğiniz gibi yarışmaya gönderilen logoların kullanım hakkına seçilirler ise sahip olmayacaksınız. Ayrıca bu logonun tescilini aldınız mı? Almadıysanız o yazının orada yazılmasının bir anlamı var mı?

Olumsuz yorumum ise: Biraz aceleye geldiği kanaatindeyim. Zira logonun yazısında TÜRKÇE karakter sıkıntısı var. Bu logoyu bu hali ile yarışmaya gönderdiyseniz. Seçilemeyeceği kuvvetle ihtimal olacaktır.

Gördüğüm gönderilmiş logolar içinde en iyisi değil ama güzel.
Eline sağlık

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
:smile: fena olmamış

Son düzenleme:

deluxeland

🏅Acemi Tasarımcı🏅
vallahi tasarım güzel. Geliştirile de bilir. En sevdiğim modern logo olan anadolu üniversitesi logosundaki gibi hafif perspektif verilebilir veya simetriden uzaklaşabilir.

Ancak bir sorum ve bir de olumsuz yorumum var.

Sorum şu: O resmin altına tüm haklarının size ait olduğunu yazmışsınız. Bu konuda yarışma kuralları ile çelişen noktalar var. Bildiğiniz gibi yarışmaya gönderilen logoların kullanım hakkına seçilirler ise sahip olmayacaksınız. Ayrıca bu logonun tescilini aldınız mı? Almadıysanız o yazının orada yazılmasının bir anlamı var mı?

Olumsuz yorumum ise: Biraz aceleye geldiği kanaatindeyim. Zira logonun yazısında TÜRKÇE karakter sıkıntısı var. Bu logoyu bu hali ile yarışmaya gönderdiyseniz. Seçilemeyeceği kuvvetle ihtimal olacaktır.

Gördüğüm gönderilmiş logolar içinde en iyisi değil ama güzel.
Eline sağlık

O yazı ile göndermedim tabii ki ; tescil ettirmedim sadece bir ibare olarak sunumunda yer alıyor. Çok önemsenecek birşey değil bu.

Türkçe karakter olayında haklısınız. Biraz aceleye geldiği doğru fakat türkçe karakter düzeltilebilecek bir olay ; seçilmesi durumunda revizyon yaptırma hakları bulunduğu yarışma şartnamesinde de mevcut. O nedenle seçilmesi hususunda önemli bir kriter olacağını zannetmiyorum.

Yorumunuz için teşekkür ederim.

Bu arada daha iyi gördüğünüz çalışmaların linkini gönderebilirseniz ben de görmek isterim ; merak ettim :)

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
Kişisel görüşümdür.
Bu logoyu daha çok beğendim.
Ama sizin logonuzun da gayet güzel olduğunu yeniden belirteyim.

mutluu

🌱Yeni Üye🌱
benım de bır ıyı bırde kotu yorumum olucak:
- logon hoş gozukuyor, butun harflerı -renklerı de dahıl- ıyı bır ahenkte oturtmussun.
- fakat logonun manasını tam anlayamadım, yanı sartnamede uluslar arası nıtelık tasıdıgını da sımgelemesı gerek faln dıyordu, yanı manaya da bakmak lazım, bazen bırkac cızıkle yapılmıs logolar dıger sasalı bır okadar emek harcanmıs logoları sollayabılıryor.
ama bunun dısında genel kanaatım "hoş" :) basarılarının devamını dılerım, elıne saglık

mutluu

🌱Yeni Üye🌱
buarada pazartesı sonuclar acıklanıyor dıye yazmıssın, saatı de bellı mı?

mutluu

🌱Yeni Üye🌱
bende sana tşk ederim bizi bu konuda bılgılendırdıgın ıcın :) kac gundur meraktan catladık

deluxeland

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende sana tşk ederim bizi bu konuda bılgılendırdıgın ıcın :) kac gundur meraktan catladık

Sorma ; ben de heyecanla bekliyorum sonucu 2 kez aradım üniversiteyi :)
Son verdikleri cevap şuydu: "Bugün (Cuma) akşam veya Pazartesi günü sabah sonuçlar web sitemizden açıklanacak."

faanaa

🌱Yeni Üye🌱
Yaa bu logo güzel de... İSMÜ ile ilgisi nedir! Lale olması mı.. Ben bu arkadaşımızın logosunu daha anlamlı buldum.

faanaa

🌱Yeni Üye🌱
Üniversite'ye mail attım. Rektöre hem de :)

"İyi günler hocam... Logo yarışması sonuçları hala açıklanmadı. Esas itibari ile oldukça hoşgörülü ve anlayışlı bir kişi olmaya çabalarım hayatımın her merhalesinde ancak;

şartname'de 15'inde açıklanacak diyorsanız, o gün bitmiş olmalı idi işler... Bizler şartnamedeki her ifadeye binbir özen göstererek gönderdi isek çalışmamızı, siz de şartnameye uymayan eserleri eledi iseniz anında, vaktinde gönderilmeyen eserlerin yüzüne dahi bakmadı iseniz, biz de bu geç açıklamanın hesabını sormalıyız diye düşünüyorum...

Hayırlı uğurlu olsun efendim.. Hayırlı hizmetler.." :)

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
Yaa bu logo güzel de... İSMÜ ile ilgisi nedir! Lale olması mı.. Ben bu arkadaşımızın logosunu daha anlamlı buldum.

kişisel görüşüm diye belirttim. Size göre bu logo bana göre o logo. Önemli olan jürinin beğeneceği logo olmalı.

deluxeland

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Üniversite'ye mail attım. Rektöre hem de :)

"İyi günler hocam... Logo yarışması sonuçları hala açıklanmadı. Esas itibari ile oldukça hoşgörülü ve anlayışlı bir kişi olmaya çabalarım hayatımın her merhalesinde ancak;

şartname'de 15'inde açıklanacak diyorsanız, o gün bitmiş olmalı idi işler... Bizler şartnamedeki her ifadeye binbir özen göstererek gönderdi isek çalışmamızı, siz de şartnameye uymayan eserleri eledi iseniz anında, vaktinde gönderilmeyen eserlerin yüzüne dahi bakmadı iseniz, biz de bu geç açıklamanın hesabını sormalıyız diye düşünüyorum...

Hayırlı uğurlu olsun efendim.. Hayırlı hizmetler.." :)

Bugün en az 5-6 kez aradım. Son aramam saat 17.30 civarında idi. Son aramama kadar bugün kesinlikle açıklanacağını söylediler. Siteleri çökmüş ve yeni açıyor olduklarını ; güncelleme yaptıklarını söylediler. Son aramamda ise yarın sabaha kaldığını söylediler.

Ne kadar ciddiyetsiz bir yarışma oldu bu. Umarım mutlu bir son olur yarın sabah...