Ana gibi yar, İstanbul gibi diyar, güleni şöyle dursun, ağlayanı bahtiyar. N.F.K.
mervekoc 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 19 Eki 2008 Mesajlar 78 Tepkime puanı 0 Yaş 36 Web sitesi www.mervekoc.com 25 Şub 2010 #1 Ana gibi yar, İstanbul gibi diyar, güleni şöyle dursun, ağlayanı bahtiyar. N.F.K. Son düzenleme: 25 Şub 2010
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,137 Tepkime puanı 224 Konum İstanbul 25 Şub 2010 #2 güzel paylaşımız için teşekkür ederim.elinize sağlık.ama bi iki taneyle kurtulamazsınız daha çok görmek isterim istanbul hayranı olarak
güzel paylaşımız için teşekkür ederim.elinize sağlık.ama bi iki taneyle kurtulamazsınız daha çok görmek isterim istanbul hayranı olarak
mervekoc 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 19 Eki 2008 Mesajlar 78 Tepkime puanı 0 Yaş 36 Web sitesi www.mervekoc.com 25 Şub 2010 #3 reyhan yılmaz o' Alıntı: güzel paylaşımız için teşekkür ederim.elinize sağlık.ama bi iki taneyle kurtulamazsınız daha çok görmek isterim istanbul hayranı olarak Genişletmek için tıkla ... İnşallah Reyhan hanım.. Ekleyeceğim diğerlerinide
reyhan yılmaz o' Alıntı: güzel paylaşımız için teşekkür ederim.elinize sağlık.ama bi iki taneyle kurtulamazsınız daha çok görmek isterim istanbul hayranı olarak Genişletmek için tıkla ... İnşallah Reyhan hanım.. Ekleyeceğim diğerlerinide
Nur 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 26 Ağu 2007 Mesajlar 2,238 Tepkime puanı 156 25 Şub 2010 #4 Hmm.. Ortaköy camii, çok güzel. Tebrik ederim
mervekoc 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 19 Eki 2008 Mesajlar 78 Tepkime puanı 0 Yaş 36 Web sitesi www.mervekoc.com 25 Şub 2010 #5 Nur' Alıntı: Hmm.. Ortaköy camii, çok güzel. Tebrik ederim Genişletmek için tıkla ... ben teşekkür ederim
Nur' Alıntı: Hmm.. Ortaköy camii, çok güzel. Tebrik ederim Genişletmek için tıkla ... ben teşekkür ederim
aiDesign ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 2 Haz 2008 Mesajlar 1,331 Tepkime puanı 28 Web sitesi 500px.com 25 Şub 2010 #6 Ortaköy camii de ki dijital müdahalede minareler bulutun arkasında kalmış... onun haricinde güzel kareler. Eline sağlık
Ortaköy camii de ki dijital müdahalede minareler bulutun arkasında kalmış... onun haricinde güzel kareler. Eline sağlık
mervekoc 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 19 Eki 2008 Mesajlar 78 Tepkime puanı 0 Yaş 36 Web sitesi www.mervekoc.com 26 Şub 2010 #7 aiDesign' Alıntı: Ortaköy camii de ki dijital müdahalede minareler bulutun arkasında kalmış... onun haricinde güzel kareler. Eline sağlık Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler..
aiDesign' Alıntı: Ortaköy camii de ki dijital müdahalede minareler bulutun arkasında kalmış... onun haricinde güzel kareler. Eline sağlık Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler..
mervekoc 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 19 Eki 2008 Mesajlar 78 Tepkime puanı 0 Yaş 36 Web sitesi www.mervekoc.com 26 Şub 2010 #8 Devam edelim...
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,137 Tepkime puanı 224 Konum İstanbul 26 Şub 2010 #9 mervecim gerçekten eline sağlık.çok güzeller.zevkle baktığım çalışmalar devamını sabırsızlıkla bekliyorum
mervecim gerçekten eline sağlık.çok güzeller.zevkle baktığım çalışmalar devamını sabırsızlıkla bekliyorum
mervekoc 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 19 Eki 2008 Mesajlar 78 Tepkime puanı 0 Yaş 36 Web sitesi www.mervekoc.com 26 Şub 2010 #10 reyhan yılmaz o' Alıntı: mervecim gerçekten eline sağlık.çok güzeller.zevkle baktığım çalışmalar devamını sabırsızlıkla bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Reyhancım İnşallah zamanla çektikçe eklerim
reyhan yılmaz o' Alıntı: mervecim gerçekten eline sağlık.çok güzeller.zevkle baktığım çalışmalar devamını sabırsızlıkla bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Reyhancım İnşallah zamanla çektikçe eklerim
Nur 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 26 Ağu 2007 Mesajlar 2,238 Tepkime puanı 156 26 Şub 2010 #11 Kız kulesi çekiminiz çok hoş.. Karamsar havayı seviyor objektifiniz Daha çok iş görmek isteriz) Deklanşörünüz hiiç tozlanmasın inş
Kız kulesi çekiminiz çok hoş.. Karamsar havayı seviyor objektifiniz Daha çok iş görmek isteriz) Deklanşörünüz hiiç tozlanmasın inş
mervekoc 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 19 Eki 2008 Mesajlar 78 Tepkime puanı 0 Yaş 36 Web sitesi www.mervekoc.com 26 Şub 2010 #12 Nur' Alıntı: Kız kulesi çekiminiz çok hoş.. Karamsar havayı seviyor objektifiniz Daha çok iş görmek isteriz) Deklanşörünüz hiiç tozlanmasın inş Genişletmek için tıkla ... Aslında hava şartlarından dolayı... Sabah güneşi görüyor gidiyorum, sırılsıklam olup geri geliyorum İnşallah havalar biraz daha düzelince, günlük güneşlik fotoğraflarıda çeker paylaşırım... Teşekkür ederim
Nur' Alıntı: Kız kulesi çekiminiz çok hoş.. Karamsar havayı seviyor objektifiniz Daha çok iş görmek isteriz) Deklanşörünüz hiiç tozlanmasın inş Genişletmek için tıkla ... Aslında hava şartlarından dolayı... Sabah güneşi görüyor gidiyorum, sırılsıklam olup geri geliyorum İnşallah havalar biraz daha düzelince, günlük güneşlik fotoğraflarıda çeker paylaşırım... Teşekkür ederim
graf_ipek ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 4 Kas 2009 Mesajlar 139 Tepkime puanı 11 29 Mar 2010 #13 mervecim çok güzel olmuş tebrik ederim