Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
koskoca mavi gibi bir firmanın bunları düşünemeyecek olması ne kadar acınası bir durum.herkes emek versin uğraşsın adına t-shirt denemeyecek olan tasarımlar birinci olsun.böyle olacağı zaten belliydi.jüriye güvenip tasarım gönderiyorsun adamlar kendi öğrencilerini birinci seçiyorlar.oylama diye gönderiyorsun millet sözlük mözlük işi götürüyor.en iyisi hiçbiryere tasarım falan göndermemek galiba...emeğe yazık...
Mavi nın t-shirt yarışmasında suanda oylama zamanı...Ama ben bu heyecanı yaşayamıyorum bile... Çünkü oylama hiç adil gitmiyor... herkes çevresini kullanıyor...Belki benim tasarım en iyisi değil ama kaybedeceksem de jüri karşısında kaybetmeyi tercih ederim... Çünkü öyle daha adil.. Buda benim tasarımım https://www.istanbulatasarla.mavi.com/tasarim/921 beğenirseniz mutlaka oy kullanmalısınız...''Facebook Connect'' ile giriş yapabilirsiniz... Şimdiden Teşekkürler...
Merhabalar ben de mavi tişört tasarım yarışmasına katıldım. Son 10 saat juri oylamasına çıkabilmem için. İlk 50 de kalmak istiyorum. Eğer beğenirseniz bana destek olup, oylar mısınız? Siteye girince sağ üst köşede facebook connecti tıklayarak tasarımım yanındaki kalbe tıklayıp oy kullanabilirsin. Üye olmanıza gerek yok.
Tasarımımı şairin istanbulu dinliyorum gözlerim kapalı dizesinden yola çıkarak yaptım.
arkadaşlar ben tasarımlarmı bu siteye yüklemiyorum. hata veriyor sürekli.. * Tasarımına ait küçük fotoğraf yüklemelisin. * Tasarımınının fotoğrafını yüklemelisin. yazısı çıkıyor. yardım lütfeen