Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

istanbulfanclub.net Logo Çalışmalarımı Beğeninize Sunuyorum...

ist_dizayn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.oryox.ent
merhaba arkadaşlar.
şimdiye kadar hiç bir zaman çalışmalarımızı internet ortamında paylaşmıyorduk fakat bugün yapmış olduğum bir logo çalışmasını sizlerle paylaşmak istedim nedenini soracak olursanız adı üzerinde istanbul fanclub yani istanbulu ve türkiyeyi ilgilendiren bir çalışma olduğu için fikirlerinize ihtiyacım var.
lütfen herkes özgürce düşüncelerini dile getire bilir. ve secenek sunabilirsiniz.

sitenin içeriğine gelince şuan ist. ile ilgili alt yapı çalışmaları devam ediyor ve site henüz yayınlanmadı.

Tşk. Ederim İlginiz için Şimdiden
işte 2 tane ist. logosu...
logo 1
ist_1.jpg

logo 2
ist_2.jpg

Benzer konular

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İki logo demişsiniz ama ikisi de birbirinin aynısı.Sade İ ve c harflerinde küçük değişiklikler var.
Bana pek başarılı bir logo gelmedi.

ist_dizayn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.oryox.ent
İki logo demişsiniz ama ikisi de birbirinin aynısı.Sade İ ve c harflerinde küçük değişiklikler var.
Bana pek başarılı bir logo gelmedi.

teşekkür ederim nihat bey yorumunuz,
evet sadece 2 değişiklik var ve soylediğiniz yerler,
peki başarlı gelmeyen yanlarını söylermisiniz ona göre değişiklik yapayım veya daha acık fikrinizi beyan ederseniz m.olurum ve zaman ayırdığınız içinde ayrıca tşk. ederim...

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu tarz konular polemik konusu yaratır forumda öncelikle bunu bilin. Herkes düşüncesini özgürce ifade edecektir tabiki forum kuralları çerçevisinde. Bir kere bu logonun her tarafını türk bayrağıyla doğrudan kullanmak suretiyle dayayıp döşemişsiniz. Bana hiç samimi gelmedi böyle bir sitenin olacağı konusunda. Size bir sorum olacak siz bana devlet logosu veya dernek logosu haricinde 2. Bir logo gösterebilirmisiniz türk bayrağının doğrudan kullanılan. Ben hatırlamıyorum belkide vardır varsa beni bilgilendirebilirmisiniz çok merak ediyorum. Bir ilki gerçekleştireceksiniz heralde

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
2 logo arasında ki fark hiç bişe gibi bencede bu logoyu yapmak için ustalığa gerek yok bu yazı yazmak gibi bişey bana kalırsa daha şık ve sade bişiler denemelisin emeğinize sağlık.

mhezar

🌱Yeni Üye🌱
bence çok basit olmuş toplam 3 renk kullanılmış renkler hiç uyuşmamış çok sönük bana kızılıy ve sağlık kuruluşu anımsatıyo

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
tşk. ederim fakat istenilen uygulamalar uygulanmış farklılıktan kastınız ne?

Farklılık derken alttakinle üstekinin arasındaki farktan bahsetmiştim...Logo kullanılmıcak gibi değil ama hedef her zaman en güzeli olmalı bence.

ist_dizayn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.oryox.ent
haklısınız ozaman düşüncelerinizi dile getire bilirmisiniz onlarıda uyguluyayım...

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Eğer eleştirilerle bu logo düzeltilecek olsaydı elbette ki katkı sağlardım.
Ancak öyle bir şey ki neredeyse her tarafı değişmeli.Renklerden tutun da kullanılan ayyıldız sembolü,yazı karekterinden uygulamaya kadar her tarafının yeniden düzenlenmesi lazım.Bunu söyledikten sonra bu durumda o logo sizin ürününüz olmaz.Oturup kendim çizsem daha iyi :)

gencsub

🌱Yeni Üye🌱
...

öncelikle emeğinize sağlık
fakat logo baktıgımda logo olmaktan ziyade
görsel bir karmaşa olmuş o kadar rahatsız ediciki...:sadsmile:
sanırım biraz daha üzerinde calıştıgınızda daha sade ve güzel çalışmlar ortaya koyabilirsiniz..

blackpearl

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.pdftasarim.com
Nihat beyin yorumlarına katılıyorum, kesinlikle baştan aşağı tekrar ele alınması gerekli logonun. O çalışmada da tekrarların sıkıcı olmamasına dikkat edin.

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
Türkiyeyi ilgilendirdiği için ay-yıldız olması normal ama, fazla ayyıldız olması logonun anlaşılır olmasına bir fayda sağlamaz unutma...!!! Bakan kişi baktığında istanbulfunclup.net'in logosu olduğunu anlasın yani...Ay-yıldız fazla koymuşsun biraz daha düşün logo üzerinde bunu diyorum sadece kolay gelsin ...

albay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
değişik çalışmalarını devam ettir bence.

emeğine sağlık..

saygılar..