Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
paylaşım için teşekkürler ellerine emeğine sağlık ben bu karelerin dahada ilginçlerinide görmüştüm hatta akşanm tv'de de vardı bizim burada kadınlar çalışır erkekler kahvede oturup kahve içer deniyordu
1. resimde adam otları yolduğu için yorulmuş. taşıması kadına kalmış 2. resimde adam patron, bayan işçi ve kasalarda ki şişelerde boş 3. resimde kadın gece yıldızları seyretmek için kendi isteği ile dışarda yatmış 4. resimde sandal keyfi güzel olduğu için adam bu zevki kadına tattırmak istemiş. 5. resimde adamın bel fıtığı var o yüzden kadın taşıyor kasayı:rofl::rofl::rofl:
sürü piskolojisi almış basını gidiyor diyorum başkada birşey diyemiyorum. kendini kullandırmaya alışan bayanlara ben acımam onlar kendi hallerine acısın diyorum. tabikide bir esya tasınması çok fazla sorun değil ama bunlar güclerinden fazlasını yapıyorlar sadece gülmekle yetiniyorum kadınlar böyle yapmaya devam ederler birde nerde kadın hakları eziliyoruz derler ya bittiğim nokta orası sadece gülüyorum
bencede var bi hikayesi:rofl: 1cinin işi var sigara içmekle meşgul 2ci şemsiyeyi taşıyor (şeker gibi erimemek için) 3cüsü bisikleti kendini yanlız hissetmesin diye uğraşıyor 4cüyine sgara içiyor zaten onun pek hareket etmemeside gerekiyor mazallah sandal ters filan döner 5cisi onun belinde problem var ağır taşıyamıyor.:rofl: hepsinin de var bi problemi işte ne yapsınlar kibar onlar
bencede var bi hikayesi:rofl: 1cinin işi var sigara içmekle meşgul 2ci şemsiyeyi taşıyor (şeker gibi erimemek için) 3cüsü bisikleti kendini yanlız hissetmesin diye uğraşıyor 4cüyine sgara içiyor zaten onun pek hareket etmemeside gerekiyor mazallah sandal ters filan döner 5cisi onun belinde problem var ağır taşıyamıyor.:rofl: hepsinin de var bi problemi işte ne yapsınlar kibar onlar