Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

işte kartvizit çalışmalarım

asdecddw

🌟Usta Tasarımcı🌟
kartvizitfe3.jpg

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
bilgecan iletişem kartı dışındakiler fena değil...

asdecddw

🌟Usta Tasarımcı🌟
fikirleriniz benim için değerlidir. hepinize teşekkürler.

murattt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalışmanı eleşticek olursam
1. erkek kuaförü için bir kart yapmışsın hiç erkek kuaförü ile alakalı bişi yok
2.yağmur otodaki desenler güzel ama oto ile alakasız kalmış
3.bilge can iletişim kartındaki resim hiç hoş değil daha değişik resim kullanabilirsin görüntü güzel resim bozuyo
4.bayan kuaföründeki bayanda ii değil sanki kuaföre gitmiş gittine bin pişman olmuş görüntüsü veriyo bunu dışında gerisi uyumlu
5. gülpak kartvit güzel olmuş eline sağlık
6. güventurda güzel
7. şahinler boya için daha güzel şekilerler verilebilir
8. faeyza kuyumculuk güzel olmuş insan baktığında kuyumcu kart oldunu anlayabiliyo
umarım eleştirilerime kırılmasınsın tamamen gerçek görüşlerin inceleme sonunda ortaya çıkan kelimeler

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
1. sarmaşık olmasaymış daha iyi olurmuş oto ile alakasını kuramadım.
3."erkek kuaförü için bir kart yapmışsın hiç erkek kuaförü ile alakalı bişi yok"
evt katılıyorum.
2. kuyumculukta 1 tane image yeterliymiş sanırım.
5. logoyu biraz daha üste alsan daha mı iyi durur.
8. telin içindeki resmi yok et :)
ellerine saalık.

mapuskus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.mustafaduzenli.com
Bu tür çalışmalarda bakış görecelidir. Önemli olan müşteri dir.. Okey verdi ise hiç sorun yok. Bence 2 si hariç gayet hoş.

asdecddw

🌟Usta Tasarımcı🌟
mapuskus iyi dedin be usta müşteri karışmasa daha iyi yaparımda. müşteride işe karışıyor usta.

grafikemal

🌱Yeni Üye🌱
grafibo mrb haklısın müşteri faktörü önemli ama işin arkasında sen varsın bence müşteriyi yönlendirebilmelisin gerektiğinde müşterinin her dediğini yaparsak bu iş çığrından çıkar kardeşim umarım kırılmazsın söylediklerime iyi çalışmalar

aDoBe

🏆Pro Tasarımcı🏆
şunu hepimiz kabul etmeliyiz ki müşteri faktörü hep bizi geriye atıyor. ne yazıktır ki buna engel olamıyoruz. musterının ıse karısmadıgı ışler emın olun daha cok yorum alan ve daha cok ıyıye yaklasan ıslerdır. ben bu konuda her zaman bu sekılde dusunuyorum.
yıkarıda kartlara bakınca gorunen şu bana gore.

sadece o meslegi yaptıkları ıcın onları abartılı bı sekılde gormek ısteyen bır mustesı grafısı var. bu tasarımcının yetenegı degıl bence. arkadaslar ıstersenız bırde sunu deneyın. bır musterının ıstedıgı bırde sızce olması gereken bı tasarımı koyun buraya. o zaman gercek yetenegınız ustunde yorum yapmıs oluruz.

sımdı ben bunların hepsını begenmedım guzel olmamıs demek
sızce ne kadar dogru olabılır????

Qesta

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bencede güzel olmuş..Özel kartvizit olmuş.

Elsi

🌟Usta Tasarımcı🌟
Fena değil ama kartvizitte en sevmediğim şey de bu işte bi dükkanın vs işte başka markaların amblemlerini kartvizit e koymaları kendi amblemlerini koymalılar bence....

mgrafik

🌟Usta Tasarımcı🌟
Otomotiv firması için hazırladığın kartta kenar süs kullanmana bir mana veremedim. Erkek kuaförü den daha çok bayan kuaförünü anımsatıyor kullandığın karekter ve renk itibariyle diğerleri bence başarılı

21100pk.

🌱Yeni Üye🌱
Çalışmalar Güzel Emege Sağlık. Bilgecan İletişim Kartının Zeminini Pdf. veya Cdr. Formatında Atabilir misin?

erva ikram

🌱Yeni Üye🌱
Günde 10 kartvizit çalışması yapıyorum diğer işler cabası bunları iş diye elime bile almam

coe grup

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.coegrup.com
Yazı ve resim ve detaylara boğulmuş.El İlanı kadar detay lı.Bu kadar çaba istermi kartvizit. Gözü de yoruyor. Sade olmalı .

berke25756

🌱Yeni Üye🌱
Başarılar.. arkadaşlar bende yapmak istyorum şu an amatörüm biraz bana yardım edecek var mı ? Lütfen öm atsın.