Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İstek brush

Johnberg

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar çok aradım ama bulamadım lütfen böyle brush elinizde varsa link koyabilirmisiniz ?

6853_buyuk_zoom.jpg

6852_buyuk_zoom.jpg

Beyazdaki brushla mavideki brushun aynısını arıyorum lütfen :sweating::sweating: Konu doğru yerdemi bilmiyorum :sadsmile: Resimlere basın daha büyük olacak

Burda Daha net
37605_454075586082_258884126082_6583378_968033_n.jpg

38643_419016748900_91650633900_4541358_7847253_n.jpg

Arkadaşlar Lütfen çok lazım

Son düzenleme:
Benzer konular Forum Tarih
N Brush 0 1K
4 Brush 0 823
T4XI Brush 0 2K
A Brush 0 1K
A Brush 0 1K
I Brush 0 1K
C Brush 2 1K
G Brush 3 1K

Benzer konular

mstf.genc

🌱Yeni Üye🌱
kendim yapmaya çalıştım bir bak istersen yapmak kolaymış..Çalışma alanınıza yüksek oranda zoom yapın ve Pencil Tool ile bir şekil çizin yada hazır olan bir resmi kullanabilirsiniz .

Brush olarak kullanacağımız objemizi belirlediğimize göre göre artık bunun bir Brush olduğunu belirtebiliriz. Edit => Define Brush Preset komutuna tıklayın bir iletişim penceresi açılacaktır. Name alanına Brush (fırça) ismini girin ve Ok butonuna tıklayın.

Şimdi yeni bir psd dosyası açın, Brush Tool a tıklayın hemen ardından üst menüde çıkan Brush butonuna tıklayın ve i bizim oluşturduğumuz yeni fırçayı seçin.

Fırçayı seçtikten sonra çalışma alanınızda istediğiniz şekilde fırçanızı kullanabilirsiniz.

mstf.genc

🌱Yeni Üye🌱
Çalışma alanınıza yüksek oranda zoom yapın ve Pencil Tool ile bir şekil çizin yada hazır olan bir resmi kullanabilirsiniz .

Brush olarak kullanacağımız objemizi belirlediğimize göre göre artık bunun bir Brush olduğunu belirtebiliriz. Edit => Define Brush Preset komutuna tıklayın bir iletişim penceresi açılacaktır. Name alanına Brush (fırça) ismini girin ve Ok butonuna tıklayın.

Şimdi yeni bir psd dosyası açın, Brush Tool a tıklayın hemen ardından üst menüde çıkan Brush butonuna tıklayın ve i bizim oluşturduğumuz yeni fırçayı seçin.

Fırçayı seçtikten sonra çalışma alanınızda istediğiniz şekilde fırçanızı kullanabilirsiniz.