Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sayın Gulli , bütün fontların bu gönderdiğiniz linkteki videodaki gibi türkçe karakter desteği yok fontlabda o karakterleri aktif edemiyorsunuz. Mesela küçük "ı" harfi desteğ hiç yok o karakteri bilgisayara anlatmamız için fontlapdan yeni oluşturduğumuz bir gylps için ayar yapmamız lazım ama o kısmında tıkanıyorum. O kısmı aşsam zaten tüm fontları türkçeleştiridim.
Bazı fontlarda Türkçe Desteği Var ama kapalı değil açınca otomatik geliyor sizdede öylemi bazılarında işe var olduğu gözüküyor fakat çift tıklayıp açınca İNG dönüşüyor onlarıda en baştan düzenlemek gerekiyor. .
Sayın Gulli , bütün fontların bu gönderdiğiniz linkteki videodaki gibi türkçe karakter desteği yok fontlabda o karakterleri aktif edemiyorsunuz. Mesela küçük "ı" harfi desteğ hiç yok o karakteri bilgisayara anlatmamız için fontlapdan yeni oluşturduğumuz bir gylps için ayar yapmamız lazım ama o kısmında tıkanıyorum. O kısmı aşsam zaten tüm fontları türkçeleştiridim.
Türkçe Karater Desteği Olmayan Fontlara Fontlap ile Karekter Ekliyerek Sorunu Çözebiliriz Uğraşılırsa Oluyor Mesela Adobe Illustrator,de Font karakterini Hazırlayıp Fontlap pro,ya Aktarırız Ben Bazı Fontları Bu Yolla hallediyorum Ama Çok Can Sıkıcı Uğraştırıcı
Bazı fontlarda Türkçe Desteği Var ama kapalı değil açınca otomatik geliyor sizdede öylemi bazılarında işe var olduğu gözüküyor fakat çift tıklayıp açınca İNG dönüşüyor onlarıda en baştan düzenlemek gerekiyor. .
Mesela bu fontta "i" harfine çift tıklayınca "!" şekline dönüşüyor gel de onu kopyala yapıştır ile başka yerlerden ayarla uzun iş maalesef orjinali gibi olmaz profesyonel değiliz bu işte...