Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İzmir | Grafiker

deptiacreative

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba Arkadaşlar İzmirde ikamet eden web tasarım konusunda tecrübeli referans gösterebilecek , photoshop , illustrator programlarına hakim web arayüz taslak çalışmaları çıkartabilecek iş arkadaşları aramaktayız. Tercihen flash bilen arkadaşlar diğer arkadaşlarına göre bir adım önde olacaktır. İlgilenenlerin musabalta@deptia.com adresine mail atabilirler veya default.aspx@windowslive.com adresimi msn üzerinden ekleyerek irtibata geçebilirler.

Firma Adı : Deptia Creative Web Solutions and Internet Technologies
Firma Yaşı : 1 Yıl
Firma Telefon : 0232 364 74 12

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!
  1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.
Duyurular:

E

energy_explode

Guest
normal şartlarda izmir de ikamet ediyordum üstelik çalışmak ta çok güzel olur du ancak kütahya da okuyor olmam malesef engelliyor. umarım iyi bir çalışma arkadaşı bulabilirsiniz.

deptiacreative

🌱Yeni Üye🌱
teşekkür etim

teşekkür ederim :) yalnız bu aralar izmir'de reklam alanında çalışma arkadaşı bulmak biraz zor , gerçekten işine hakim elit tasarımlar çıkartabilecek birini bulmak izmir şehri adına gerçekten zor..

dipnot : genele hitap etmeyen bir konuşma olup işlerini gerçekten iyi alnının teriyle yapan arkadaşlara saygım sonsuzdur ...

E

energy_explode

Guest
eğer yaz için dönemlik yada daha sonra freelance çalışabileceğiniz bir eleman ihtiyacınız olursa izmir de sizinle görüşmek isterim...