Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İzmirde freehand iş gönderebileceğimiz matbaa

epica

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.keremgultekin.com
Merhaba
Çok büyük bir sorunumuz var yerimiz muğla milasta, izmirde freehand iş gönderebileceğimiz bir matbaa arıyoruz bilginiz varmı pdf olarakta gönderebliriz bu detaylarla ilgili bir matbaa arayışındayız izmirde çoğu matbaa corel veya jpg diye tutturmuş durumda ve ben fh de yaptığım bir çalışmayı bir türlü matbaaya yönlendiremiyorum konuyla ilgili yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa çok makbule geçer teşekkürler :)

Benzer konular

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
valla benim bildiğim
Mengitan matbaası var İzmir Çınarlı'da
bir de Hürriyet matbaası (gazete ile karıştırmayın sadece isim benzerliği) İzmir Mersinli 1.Sanayi Sitesi'nde ama telefonlarını bilmiyorum (internetten belki bulabilirsiniz)

muzzy85

🌱Yeni Üye🌱
Yok arkadasım malesef izmirde corelde calışman lazım ki iyi sonuc alasın( istisnalar cıkabilir ama malsef izmirli olarak hiç karsılasamadım ) ıllustrator iş yoluyorum adam corel cekip acıyor sonuc turuncu olmus kahverengi grafikere soruyorum nasıl olur kırmızı cıksa anlıycam içine cyan karısmıs ne haltsa %10 da siyah girmiş. bence bir matbaada hr programı kullanabiln bir grafiker çalıştırmalı insanlar ama izmirde böyle grafikrlerin değeri bilinmiyor o yüzden corel öğrenen grafiker oluyor ne hikmetse ve giriyor bir matbaya Allaha emanet iş basıp çıkılıyor...