Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

izmirden bir anime(japan) çalışması

sinekler72

🌱Yeni Üye🌱
new2musltlygj9.jpg

new1fsjs1.jpg

Benzer konular

pixelize

🌱Yeni Üye🌱
ben pek sanmıorum ama olabilirde tabi

Ali KASAPOĞLU

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alikasapoglu.com
Çalışma(Çizilmiş karakterler) usta bir elden çıkma aşikar...Sadece arka fonlar mı size ait?Ayrıca Desinger değil Designer yazılmalıdır.

Son düzenleme:

broken_wings

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çalışma(Çizilmiş karakterler) usta bir elden çıkma aşikar...Sadece arka fonlar mı size ait?Ayrıca Desinger değil Designer yazılmalıdır.
Katılıyorum.Çok saçma ya..Kime ne yediriyo bu arkadaş.Kendin yapmadıysan ne koyuyosun benim die arkadaş.Utanmalısın.

stoudamire

🌱Yeni Üye🌱
bu anime ona ait değil ben biliyorum erkek karakteri daha önce görmüştüm yani

erdesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
o animeleri almış çiçekli arkaplana koymuş olay bu... yapmak istediğinide yapamamış bayağı amatör olmuş.. ;)

krtlonr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
animeler kime ait onu bilemem ama özellikle erkek karakteri çizen arkadsın elıne sağlıkk..

korsan animeye hayırr!!:)

sinekler72

🌱Yeni Üye🌱
japon anime de üstüme yok. Türkiye'de ben gibi çalışan yoktur bu işi heralde. ama işsizim.
bunuda utanmadan belirteyim bari. Evdekiler bunlarla ilgilenmeme çok bozuluyor.
ama onların suçu beni güzel sanatlar lisesine bırakmamışlardı. Köreldim. Arka fontlar eklemedir. Onlarla pek uğraşamıyorum.Piyasada yeterince var. designeri bilerek öyle yazıyorum. küsmemin nedenini anlatıyor. üst resimi orada bilirek saklama gereği duydum.
çizimde çok bariz hatalarım var. Uydurma oldu biraz. biliyordum zaten ben böyle cevaplara kıskançlığın değişik boyutları muhakkak olacak tabi. ama bir yapan kişiyi tartında öyle. ben kendim çiziyorum resim.bunları çevremdekiler biliyor. ama burada tekrar irdelememe gerek yok sanırım. japon animeleri en çok uğraştıran şeydir bunu çalışanlar bilir. Daha iyi çizimlerim var kendimle övünmem.zevkine çiziyorum. birde otomobil tasarımlarım var.
çizim inceliklerimi ve taktiklerimi bulacağınız çizimlerim ilerleyen zamanlarda sunacağım.
sınavlara çalışmaktan pek zaman bulamıyorum şimdilerde. inanmayan arkadaşlar daha iyi göreceklerdir. basit çizimlerimi yollayacağım.o zaman beni anlayacaksinizdir. bye...

artikya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım çizimlerin orjinallerini gönder olsun bitsin :)

burcu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kimse bilmeden bu kadar sert eleştiri yapmamalı

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
canim kardesim sakin beni yanlis anlama ancak bu resimleri buyuyttugumuz zaman dekupelerde hata var yani flu dekupe edilmis.Madem orjinal cizimi var neden dekupe yaptinki ? bir sorum daha bu anime cizimleri gercekten zor bildigim kadariyla o kadar ince cizebildin kardesim peki neden dekupe hatasi oldu.? Baska bir programmi kullandin acaba?

sinekler72

🌱Yeni Üye🌱
Bu gördüğünüz eseri Japonların dünya güzeli bayanına armağan ediyorum. Buralarda her renk seni hatırlatıyor. Her renk sen koktuğu için bu kadar güzel şeyler çiziyorum. Kyoko fukoda SEni Seviyorum(benim manitam değil bu arada-japon aktiris). arkadaşlar ben bu anime olayıyla üç yıldır uğraşıyorum. Bu yüzden bu kadar iyi şeyler ortaya koymaya çalışıyorum. Yapamayacağınız şeyleri yapanlar hakkında acımasızca eleştirilerde bulunmayın. ben bu fromuda yeni üyeyim. Ama pek zamanım olmuyor resimlerimi paylaşacak kadar. Zaten canım sıkıldıkça çiziyorum. Çünkü çok uğraştırıyor bu işler öyle böyle değil bir eser için doksan saat veriyorum. geceleri uyumuyorum. bu bendeki hobi işte,bir gelirde elde etmiyorum. Zevkine anlayacağınız. BU yüzden size de kızmıyorum. bu yaptığım çalışmalar basit çalışmalarım ders alacağınız ip uçları bıraktığım tarzlar var. resimlerde geniş çalışmalarım bulunmuyor. Ama kafanızda bir taslak oluşmuştur her halde. Türkiye de en az japonlar kadar(aman koreli ve çin tarzından uzak durun)iyi anime çizecek yeteneklerin olduğunu düşünüyorum. Çok zaman harcadım animelere hem seyrettim onları hem çizdim. umarım bu çizimim hoşunuza gider. iyi yorumlar.

ben değişik programlar kullanıyorum.o konuda doğrusun dekupelerde hata olabilir sonuçta ben amatörce bu işlerle uğraşıyorum.sadece fazla süsledim.arkadaşlar şaşırdı tabi.hakllılarda.zannediliyor ki sadece japonlar çizer animeleri.ama yanılıyoruz.çizimlerim cidden ince torajlı. Bu arada son gönderdiğim çalışma yeni başlayan animeye ilgili duyanlar için bir ders niteliğinde umarım fark edersiniz. saygılarımla Musty izmir versinone.

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşım şu çalışmanızın cdr, ai, eps nasıl bi formatı varsa atarmısın burdan.
bütün arkadaşlar bunları incelemek istiyoruz. ayrıca anlamadım yani bu japon animesi çizmek neden bu kadar zormuş.
konuya uzak olduğumdan merak için soruyorum.
ayrıca son resminizi yükleyememişsiniz. açılmadı...

sinekler72

🌱Yeni Üye🌱
sennazlicicekbensehazanyn6.jpg

mustyizmirversionejapanes4.jpg

Arkadaşlar buyrum jpeg e çevirdim. Umarım beğenirsiniz. ikincisinde ilgilenen arkadaşlar için kısaca aşamalardan bahsettim. benim için kolay değil de onun için söylüyorum.hem ben gördüğümü resmediyorum. arkadaşlar pek inanmamıştı da o yüzden yani.izmirli arkadaşın sorusuna da cevap vereyim. çizmek kolay gelebilir ama çizgileri ince tutturup renkleri birbirine karıştırmadan kullanmak gerekiyor. Şahsen benim için bayağı zor oluyor. Belki sizde denemelisiniz tabi o kadar bol vaktiniz varsa. saygılarımla musty izmir versione... bye

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar buyrum jpeg e çevirdim. Umarım beğenirsiniz. ikincisinde ilgilenen arkadaşlar için kısaca aşamalardan bahsettim. benim için kolay değil de onun için söylüyorum.hem ben gördüğümü resmediyorum. arkadaşlar pek inanmamıştı da o yüzden yani.izmirli arkadaşın sorusuna da cevap vereyim. çizmek kolay gelebilir ama çizgileri ince tutturup renkleri birbirine karıştırmadan kullanmak gerekiyor. Şahsen benim için bayağı zor oluyor. Belki sizde denemelisiniz tabi o kadar bol vaktiniz varsa. saygılarımla musty izmir versione... bye

Sevgili sinekler72:"Hem ben hördüğümü resmediyorum" demişsiniz? Yani var olan bir çizimi sonradan siz tekrar mı ediyorsunuz?

Ayrıca bir şeyi merak ettim. İkinci aşamada bulunan yazı Japonca sanırım. Orada ne yazdığını bizimle paylaşabilirmisiniz?

sinekler72

🌱Yeni Üye🌱
siz bir anime görmeden hayatta anime çizen bir insan gördünüz mü? diye bir soruda ben size sorsam ne dersiniz? hayatında muz görmemiş bir ressama muzu çiz dersen ne der?
muzu resmi var mı? ben hayatta görmedim sorusuyla karşılaşırsınız. sizinkiside o misal ilham aldığım resimler muhakkak olacak tabiki. ama onları çalmıyorum. O kadar adi değilim çok şükür. çizimlerimi yapıyorum.hayal ediyorum.ondan sonra renklendirmeye başlıyorum.bu çok kısa sürmüyor tabi saatlerce hatta günlerce esdikçe yeniden başlıyorum çizimlere gölgelendirmeye. vurgularandırmalara çevremdekilere gösteriyorum sonra.bu uzun bir zaman orada yazan kelime japonca köpek demektir. bilginize.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
siz bir anime görmeden hayatta anime çizen bir insan gördünüz mü? diye bir soruda ben size sorsam ne dersiniz? hayatında muz görmemiş bir ressama muzu çiz dersen ne der?
muzu resmi var mı? ben hayatta görmedim sorusuyla karşılaşırsınız. sizinkiside o misal ilham aldığım resimler muhakkak olacak tabiki. ama onları çalmıyorum. O kadar adi değilim çok şükür. çizimlerimi yapıyorum.hayal ediyorum.ondan sonra renklendirmeye başlıyorum.bu çok kısa sürmüyor tabi saatlerce hatta günlerce esdikçe yeniden başlıyorum çizimlere gölgelendirmeye. vurgularandırmalara çevremdekilere gösteriyorum sonra.bu uzun bir zaman orada yazan kelime japonca köpek demektir. bilginize.

Öyle ise yukarıda çizmiş olduğunuz aşamalar halinde bizimle paylaştığınız anime tekniğine uygun çizim tamamıyle size ait olup başka birisi tarafından oluşturulmamış bir çalışmadır öyle mi?

sinekler72

🌱Yeni Üye🌱
evet bana ait .ve kafanız karışmasın bu işi severek yapıyorum ben. niye çok mu? tuaf bunları yapmak. saygılarımla.

ya kardeşim bu japonca mı? değişti yoksa ben mi?
benim bildiğim köpek demek.