Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

izmirden bir anime(japan) çalışması

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
evet bana ait .ve kafanız karışmasın bu işi severek yapıyorum ben. niye çok mu? tuaf bunları yapmak. saygılarımla.

ya kardeşim bu japonca mı? değişti yoksa ben mi?
benim bildiğim köpek demek.

Elbette tuhaf değil. Tuhaf olsa bu şekilde davranmazdım.

Umarım daha önce yapmış olduğunuz anime sanatı ile ilgili örneklerinizi (çalışmalarınızı) esirgemeden bizlerle paylaşırsınız.

Küçük bir öneri: Lütfen eleştirilere kızgınlık içinde cevap vermeyiniz. Flood yapmadan bir mesajla yazmak istediklerinizi yazınız.

ermanart

🌱Yeni Üye🌱
Canım kardeşim . Neden böyle ilginç bir ısrar içindesin . Şurada senin şu hallerine gerçekten sinirim bozuldu. Yaşın da oldukça küçük galiba.
Neyin peşinde olduğunu kesinlikle anlamış değiliz. Bu çalışmalar senin ise ben de "da vinci" yim yani.

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
aynen ermanarta katiliyorum asamali olarak gonderdigin cizim resimlerindeki japonca yaziyi neden yazdin .orada ne yaziyor ? kaldiki o japonca yazdigin yaziyla yanina senin yazdigin yazi ayni pixelde degil resme yakindan bakinca bu cok belirgin oluyor.bence konunu degistirip bu tip seylere ilgim var gibi bisey olursa sevinirim kardesim basarilar

mendo1111

🌱Yeni Üye🌱
çok güzel olmuş ben ilk defa gördüğüm için birşey diyemiyecegim ama çizen iyi çizmiş doğrusu

sinekler72

🌱Yeni Üye🌱
o zaman siz daha da iyisini yapın arkadaşlar. japonca köpek yazdım.bunda bir sakıncada görmüyorum. evet ben 5 yaşındayım :) kalem ya da bilgisayar ve programda kullanamıyorum. vinci de olamam,ama ben çiziyorum. ve kendim bunlarla ilgileniyorum. acaba sizde çizer misiniz o zaman ANİME.Benimlede paylaşırsınız bende benden iyisini çiziyorlar derim. ve saygıda kusur etmem. eleştirilerinize saygı bile duyuyorum. bu kadar yüklenseniz de. Bu çalışmada bir şeyler göstermeye çalıştım. ama biriniz bu yanlışlığı görmedi. gözlerde hatam var. sol gözlerin ikisinide yanlışlıklar ve uyumsuzluklar var bilerek eğri tuttum ki anlayasınız diye onu bile çözemiyorsanız anime kültüründen anlamıyorsunuz ve kalkmış pixsel uyumsuz diye bir şey söylüyorsunuz. çocuklar bile güler buna.

Ali KASAPOĞLU

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alikasapoglu.com
o zaman siz daha da iyisini yapın arkadaşlar. japonca köpek yazdım.bunda bir sakıncada görmüyorum. evet ben 5 yaşındayım :) kalem ya da bilgisayar ve programda kullanamıyorum. vinci de olamam,ama ben çiziyorum. ve kendim bunlarla ilgileniyorum. acaba sizde çizer misiniz o zaman ANİME.Benimlede paylaşırsınız bende benden iyisini çiziyorlar derim. ve saygıda kusur etmem. eleştirilerinize saygı bile duyuyorum. bu kadar yüklenseniz de. Bu çalışmada bir şeyler göstermeye çalıştım. ama biriniz bu yanlışlığı görmedi. gözlerde hatam var. sol gözlerin ikisinide yanlışlıklar ve uyumsuzluklar var bilerek eğri tuttum ki anlayasınız diye onu bile çözemiyorsanız anime kültüründen anlamıyorsunuz ve kalkmış pixsel uyumsuz diye bir şey söylüyorsunuz. çocuklar bile güler buna.

Bak sinek kardeşim,
Neyin savaşını veriyorsun hala anlayamıyorum.Paylaştığın ilk 2 çalışman ile(?) ikinci (gözü eğri olan) çalışma arasındaki dağlar kadar olan farkı görebiliyormusun?uçurumlar var.Kaldı ki o hatayıda gördük... ayrıca ukalalık yapmaktanda vazgeç.

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
japon anime de üstüme yok. Türkiye'de ben gibi çalışan yoktur bu işi heralde.

anime sayfalarini inceledim nickine baktim imzan dahil herseye baktim bikac sitede bikac ask sozunden baska bisey yok sanami ait bilemem.baskasininda olabilir.turkiyede ben gibi bisey yok demissin ya haklisin ilk defa bi animeye cicekli desen gordum ve flu kesim.birbirini tutmayan pixxeller.sonradan eklenen yazilar. hicbirsoruma net cevap vermedin hep gecistirdin v.s peki kardes sen bilirsin umarim bu resimleri siyah beyaz hale getirip yavas yavas renklendirip bize asama asama sunmassin ben yaptim diye.peki oyle olsun hakli ol.ama bunu cizeninde emegini yedigini unutma guzel kardesim.bol bol balik ye iyi gelir

sinekler72

🌱Yeni Üye🌱
ben sizinle yarışmıyorum. ya da birşeyleri isbatta etmiyorum. ama size birşeyler dokunuyor galiba. ben size birşeyler sunuyorum. bunları yorumlayın diyorum. ama siz hâlâ birşeyler arıyorsunuz kelimelerimde. sizin sanata bakış açınız kıskanmak mıdır? anlayamıyorum.
kusura bakmayın ama bundan sonra size hiçbirşey diyemiyeceğim. kalın sağlıcakla.bye...

artikya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya bak ben çok basit bişey söyledim orjinallerini yani renklendirmeden önceki hallerini koy kendini ispatla :)

kafkas_eagle

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.vizyoforum.com
arkadaş bunu istiyor galiba yaşaa bravoo süpersin nasıl yapıyorsun bunları yaaaa abi bizde biraz fotosop biliyoruz biz nasıl yaparız bunları gibii sözler :D kardeş o resimleri yayılayacagın birsürü yer var yeri burası değil yani buradaki insanlar yemez vektör bir calışmayı bu kadar kötü bir hale getirmen büyük bir sanat bence

Yerseniz ben cizdim bu kimse laf söyleyemez dimi minare ve kılıf olayıı

picture2td4.jpg

4601.jpg

picture3tb3.jpg

TenTaTivE

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu arkadaş kimi kandırdığını sanıyor?...bizimle dalgamı geçiyor?..ne yaparsan yap kendin ol arkadaşım kendin!..araklamacı olma hadi oldun insanları kandırmaya çalışma...bence sen bu anime işini falan bırak yanlızca izlemeye devam et

Irmak:)

🌟Usta Tasarımcı🌟
sevgili arkadaşım sinirlenmişsin belli ama ilk bakışta sen çizmemişsin gibi bir izlenim veriyor çünkü animeler ne kadar profesyonel görünüyorsa arkaplanlarıda o kadar amatörce bu yüzden kafalarda bir tezatlık oluşuyor yani bu kadarını çizen insan arkasınıda daha güzel güzel yapardı diye düşünüyor arkadaşlar açıkcası bende öyle düşündüm

varsa bi psd'si cdr'si ai'si eps'si artık neyse diğer arkadaşlarında dediği gibi görsünler kurtul kimsenin senin çalışmalarında gözü olcağını sanmıyorum

Son düzenleme: