Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İzmirli Grafikerler.net üyeleri III. defa buluşuyor...
Arkadaşlar toplantıda sanırım hepimize göre birşeylerden konuşuldu. Tüm katılımcılara çok çok teşekkür ediyorum. Amacımız sorunlarımızı paylaşmaktı neticede ve bunu ortak bir dille anlatmayı başardık. Ne kadar çözüm ne kadar değil tartışılır. Ama ben orada olmaktan ve sorunları paylaşmaktan büyük keyif aldım. 23 kişiyle biraraya geldik bu arada, adet tam olmasada tutturduk diye düşünüyorum.
emeği geçenlere teşekkürler benim için olumlu bir toplantıydı ortam sıcaktı ve önemli konularda konuşmuş olduk en azından fikir alışverişinde bulunduk 4. yü bekliyorum
Arkadaşlar toplantıda sanırım hepimize göre birşeylerden konuşuldu. Tüm katılımcılara çok çok teşekkür ediyorum. Amacımız sorunlarımızı paylaşmaktı neticede ve bunu ortak bir dille anlatmayı başardık. Ne kadar çözüm ne kadar değil tartışılır. Ama ben orada olmaktan ve sorunları paylaşmaktan büyük keyif aldım. 23 kişiyle biraraya geldik bu arada, adet tam olmasada tutturduk diye düşünüyorum.
Güne İremle birlikte Engini almakla başladık.Güzel bi toplantıydı. Evet keyif aldım ama sonlara doğru konusmaya başladım ama kalkmak zorunda kaldım içimi dökemedim
Başta gelen arkadaşlar olmak üzere ; buluşmayı düzenleyen 3 arkadaşa ; ve bu toplantıya gelerek şahsımı gerçekten mutlu eden Ufuk abiye teşekkürlerimi sunuyorum..
evet gerçekten çok anlamlı amaca uygun çok keyifli bir toplantıydı düzenleyen arkadaşlara çok teşekkür ederim kendi adıma keyif aldığım bir akşam oldu 4. cü toplantıda görüşmek üzere :rofl:
ben çok konuşamadım yaw..hafiften hastaydım malum Bende herkese teşekkür ederim akadaşlar..keyifli toplantıydı..tiredsol naptın ne ettin yaw..akşam arkadaşa ulaşamadım senden de ses soluk çıkmadı..
Yazılanlara göre toplantı çok iyi geçmiş gerçekten orda olmayı çok isterdim... cumartesi akşamı gelicem diye düşünürken pazartesi ye kaldım. Türkiyede ne asker nede ögrenciler bitmiyor yer bulmak çok zor... 4. izmir toplantısında görüşmek umuduyla
Yazılanlara göre toplantı çok iyi geçmiş gerçekten orda olmayı çok isterdim... cumartesi akşamı gelicem diye düşünürken pazartesi ye kaldım. Türkiyede ne asker nede ögrenciler bitmiyor yer bulmak çok zor... 4. izmir toplantısında görüşmek umuduyla
Yanlış anlaşılma olabilir yazdığından..Bana kalırsa Umarım Türkiye'de ne asker nede öğrenci bitmesin.. 4. e gel tabiki..süprizleri kaçırdın..güzel bi toplantıydı..
Yanlış anlaşılma olabilir yazdığından..Bana kalırsa Umarım Türkiye'de ne asker nede öğrenci bitmesin.. 4. e gel tabiki..süprizleri kaçırdın..güzel bi toplantıydı..
Askere gidecek sırada ben varım ha.Toplantı için teşekkürler,Yanlız şuna dikkat ettim, her geçen buluşmada çıta yükseliyo, daha bi kalite ve prof bi organizasyona ulaşılıyor.Ki arananadamın söyledikleri kadarıyla bir sonraki toplantı baya bi class olacakmış ha.Sponsorlar felan katılan tüm arkadaşlara teşekkürler, majestic ve fatoş keskin, formumuzu korumaya aynen davam
eee gülşahçım baktım ki llede gel geyikte yaparız sorunları çözeriz diye ısrar vardı yapacak bir şey yok..gelicez elbet.. Ama okadar saat orda kalmamıza rağmen zaman daha çok olsaydı hissine kapıldım sadece..Muhabbet ve paylaşım gerçekten çok iyiydi..