arkadaşlar join yapa mıyorum nedendir yardım edermisiniz
E ediz 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 25 Ara 2007 Mesajlar 21 Tepkime puanı 0 24 Nis 2008 #1 arkadaşlar join yapa mıyorum nedendir yardım edermisiniz
ufukdural ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 28 Ocak 2008 Mesajlar 1,556 Tepkime puanı 26 Yaş 60 24 Nis 2008 #2 Beyaz okla, birleştirme yapacağınız iki ucu seçmelisiniz, join seçeneği sonra aktifleşecektir. Saygılarımla
Beyaz okla, birleştirme yapacağınız iki ucu seçmelisiniz, join seçeneği sonra aktifleşecektir. Saygılarımla
E ediz 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 25 Ara 2007 Mesajlar 21 Tepkime puanı 0 24 Nis 2008 #3 daha once collect sormustum ıllustrator de boyle bırsey yok demıstınız documant kayıt edecem baska yere ne yapmamız gerekecek tesekkur Joini birazdaha ayrıntılı acıklarmısın bende olmadı Moderatör tarafında düzenlendi: 24 Nis 2008
daha once collect sormustum ıllustrator de boyle bırsey yok demıstınız documant kayıt edecem baska yere ne yapmamız gerekecek tesekkur Joini birazdaha ayrıntılı acıklarmısın bende olmadı
Hande DEMİR ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 21 Eki 2007 Mesajlar 1,300 Tepkime puanı 37 Yaş 51 24 Nis 2008 #4 sanırım yapmak istediğiniz şey join değil. siz ne yapmak istediğinizi daha net açarsanız yardımcı olmaya çalışırız. ufukdural zaten anlatmış. ben de görsel ekliyorum.
sanırım yapmak istediğiniz şey join değil. siz ne yapmak istediğinizi daha net açarsanız yardımcı olmaya çalışırız. ufukdural zaten anlatmış. ben de görsel ekliyorum.