Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sabahtan bu yana dijital bir renklendirme yapmaya çalışıyorum sanırım ağlamak üzereyim Böyle üstadlar hırs yapmama sebep ama sonuç için illaki fırınlarca ekmek olmasa da günlerce saatler harcamak lazım.
Sabahtan bu yana dijital bir renklendirme yapmaya çalışıyorum sanırım ağlamak üzereyim Böyle üstadlar hırs yapmama sebep ama sonuç için illaki fırınlarca ekmek olmasa da günlerce saatler harcamak lazım.
Kardeşim herkes herşeyi yapabilir, herşeyin bir tekniği var ve insan her şarta ayak uydurabilir, sadece bazılarına daha yavaş bazılarını daha çabuk adapte olabiliriz...
mesela benim gibi bir odun şiir yazabiliyorsa, şarkı söyleyebiliyorsa bunun bir kanıtıdır...
Dijital sanatın farklı bir şekli aslında, ağırlıklı olarak illustrasyon ama renklendirme sağolsun konuyu başka yere çekiyor.. Ben teşekkür ederim ilginize