Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, Öncelikle elinize sağlık çok gerçekçi duruyor.Sadece gözlerinde biraz problem var sanırım. Benim şöyle bir sorum olacak saç dipleri ve sakallarddaki gerçekçiliği photoshopun hangi aracını kullanarak sağladınız.Bende photoshopta bir kaç vektör çalışması yaptım fakat bu kadar gerçekçi olamadı. Cevabınız için şimdiden teşekkürler..
Merhaba, Öncelikle elinize sağlık çok gerçekçi duruyor.Sadece gözlerinde biraz problem var sanırım. Benim şöyle bir sorum olacak saç dipleri ve sakallarddaki gerçekçiliği photoshopun hangi aracını kullanarak sağladınız.Bende photoshopta bir kaç vektör çalışması yaptım fakat bu kadar gerçekçi olamadı. Cevabınız için şimdiden teşekkürler..
Sadece brush kullandım. Fakat sakallarda brush ın opocity ayarlarını düşürdüm. Saç diplerinede biraz gölge ve feather ile fluğluk verdim. Beğenmene sevindim teşekkürler.
Aklıma bir sürü şey gelmişti fakat brush bunlardan en sonuncusuydu demek ki araçlar da farklı ellerde farklı sonuçlar veriyor..Öğreneceğim daha çok şey var.
illüstrasyon çalışmaya yeni başladım desenim çok iyi olmadığı için hiç cesaret edemiyordum ama bu sitede böyle çalışmaları görünce yapabilirim cesareti geldi. bu çalışmada çok güzel olmuş elinize sağlık. fakat banada göz çevresinde bir sorun varmış gibi geldi. ama genel olarak çok güzel olmuş emeğinize sağlık...