Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu konuda size en kısa ve en güvenilir temiz bi şekilde çalışmalarınızı teslim edebilirim şuandada zaten grafiker olarak çalışmaktayım jpeg üzerinden vektör hazırlama konusunda oldukça deneyimliyim eminegulerr@hotmail.com adresinden iletişim sağlayabilriz.
merhaba, 9 yıl davetiye sektöründe çalıştım. Bu iş tam bana göre. Olumlu yada olumsuz bir yanıt verirseniz memnun olurum. Şimdiden teşekkürler. mine polat
arkadaşların her ikisinede katılıyorum siz bu desenleri ne amaçla kullanacaksınız lisanslı olduğunu bile bile bu desenleri çizecek arkadaşlarada soruyorum yarın sizinde emek harcayıp ortaya koyduğunuz tasarımlarınız çalınınca nasıl tepki vericeksiniz bu site bu tarz çalışanları ve iş verenleri kabul eden bir site değildir iş arkadaşınızı ve işinizi başka yerde arayınız!!!!!!!!!!!!!
Bu kadar insan hâlâ ilân eklemeye devam ediyor. Demek ki , meslek ahlâkına ve meslektaşlara kimsenin saygısı yok. Bakalım stok siteleri durumdan haberdar edilince ne olacak, göreceğiz. Bu uyarıları yapanları ETKİSİZ ELEMAN zanneden birileri varsa, aldanıyor.
Ben free çalışıyorum ilustratör veya corel, indesign, quark fark etmez banner, web sites tasarımı, katalo, her türlü multimedya reklam... Bir Gezginden "Gezginlerin Bulusma Noktası" 5335761881
Merhaba, istediğiniz işi kısa sürede düzgün bir şekilde yapabilirim. İtalya'da Floransa Tasarım Akademisi, grafik tasarım master öğrencisiyim. İlgilenirseniz mail adresim: emre_hakguder@yahoo.co.uk
Evet üniversite değil!!! Fakat bir eğitim kurumu ayrıca yapılan eğitimde küçümsenmeyecek kadar yoğun ve emekçi insanlarla dolu her sn/dk/saat yeni bilgilerin edinildiği ve bu işi yapmak için çaba harcayan insanların bulunduğu özel bir eğitim kurumudur. Kolay kolay ordan başarılı bir şekilde mezun olunmuyor. Alınan derslerin sonunda sınav yapılarak (online sınav) belirli puanı alabilen öğrenciler ancak hak edilen belgeyi alarak mezun olurlar. 2 yada 4 yıl sürmez fakat hızlandırılmış şekilde temel eğitimin verildiği 10 ay kadar bir zamanın harcandığı bir eğitim kurumudur. Bilginize