Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

jpg resmi vectörele çeviren program

ruzgarreklam

🌱Yeni Üye🌱
selamlar arkadaşlar ben bugun bir olaya şahit oldum herhangi bir jpg resmi direk corelde çizilmiş gibi yapan bir program var bu programın ismini biliyormusunuz? ayrıca ben sizler kadar tecrübeli degilm corel konusunda bu programda resim vectörele dönüştürülürken llogoda desen vs.. de kayıplar yaşanırmı.. şimdiden teşekkürler

Benzer konular

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
raster vector türü programlar çok sağlıklı bir dönüşüm yapmıyor , fakat teknik resimlerderde dönüştürme çok iyi

Ultio

Magic & Mayhem
♾️Grafik Gurusu♾️

Böyle pluginler bulunmakta fakat tabi ki deforme ve birebir çizimi gibi olmuyor. Bir çok programın içinde ki bunda sizin kullandığınız CorelDraw programı da dahil olmak üzere programların içinde bulunan TRACE özelliği bu tarz çalışmalar yapmak içindir.

Görseli corelde açın > -resmin üstüne tıkla -bitmap -trace bitmap - artline dediğinizde sonuca bakabilirsiniz.

Ayrıca bu tarz işlemler için fazla sonuç beklemeyeceğiniz sitelerden biri olan Precision Bitmap To Vector Conversion Online - Vector Magic 'da denenebilir.

Fakat kesin ve en iyi sonuç çizmektir. Üşenmeyiniz.

ruzgarreklam

🌱Yeni Üye🌱
teşekkür ederim arkadaşlar ben corelde baya yeniyim uzmanlık alanım extreme pc donanımı ama sizlerin destegi ile coreli de ögrenecegim. bu arada hızlı başlangıç olarak kısa yolları ögrenme basit tabela çizimleri için ögreneceginiz ders programı yada fazla vaktimi almayacak kısa yolların bulundugu bir ögreti konunu varmıdır.. şimdiden teşekkürler

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
teşekkür ederim arkadaşlar ben corelde baya yeniyim uzmanlık alanım extreme pc donanımı ama sizlerin destegi ile coreli de ögrenecegim. bu arada hızlı başlangıç olarak kısa yolları ögrenme basit tabela çizimleri için ögreneceginiz ders programı yada fazla vaktimi almayacak kısa yolların bulundugu bir ögreti konunu varmıdır.. şimdiden teşekkürler

Forum içinde istediğiniz konular ile ilgili dersler, anlatımlar, karşılaşılan sorunlar ve cevaplarını bulmak mümkündür.

Sağ üst arama butonunu kullanınız.

İyi çalışmalar.