Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Jr. Art Director - İstanbul

gokhantevfik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.grafikerler.net
İlan sonuçlanmıştır.

Jr. Art Director

Aranan Şehir: İstanbul

Program/Seviye: Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
Adobe Indesign
Adobe Dreamweaver
Adobe Flash
Adobe After Effect

İş deneyimi ve içeriği: Nusa organizasyon(Freelance)-kurumsal kimlik çalışmaları
Geon Ajans(Freelance)-Dergi tasarımı
hssportif(Tam zamanlı)-kurumsal kimlik çalışması-web arayüz tasarım-FB lisanslı Atkı Tasarımları
Gen custom(Freelance)-kurumsal kimlik çalışması
Manualeffect(Tam zamanlı)
Altavia Turkey(Tam Zamanlı)-teknosa.com dijital tasarımları

Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)

Askerlik Durumu: Yapmış

Medeni Hali: Bekar

Referanslar:

İşle ilgili açıklama: Öncelikle şunu belirtmek isterim jr. art director pozisyonunda kendimi biraz daha pişirmek istiyorum.Çalıştığım yerlerde kendi başıma projelerı tamamladım.Çoğunlukla iki taraflı memnun ayrıldık.Ama kendimi daha da geliştirmem için yeni bir başlangıç yeni projeler aramaktayım.
Dijital Reklam Ajansı ve ya Reklam Ajansı öncelikli girme amacım olucaktır.Mail yolu ile cv ve portfolyomu atarım.

E-posta: gokhantevfikbirsen@gmail.com

Telefon: 0507 205 21 00

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye kuralları okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

Sosyal ağlarımızdan da bizi takip edebilirsiniz.

barisituna

🌱Yeni Üye🌱
selam is ariyorsunuz sanirim belki siz bize yardimci olabilirsiniz yayinladigim ilana bakabilirseniz belki yardimci olabilirsiniz