Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kabartma harf yapılmasında problem

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Bu konuyu photo shop, corel, illustrator vs. olarak devam ettirecekseniz söyleyin parmaklarımı ısındırayım.. ni tekim corel ile aramdaki bağı kimse bozamaz.. :D

Ama bence uzatmayalımda konuyu kilitlemek zorunda kalmayım. Ama başka bir konu altında tartışmak için tüm anti-corel'cileri beklerim :)

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Bu konuyu photo shop, corel, illustrator vs. olarak devam ettirecekseniz söyleyin parmaklarımı ısındırayım.. ni tekim corel ile aramdaki bağı kimse bozamaz.. :D

Ama bence uzatmayalımda konuyu kilitlemek zorunda kalmayım. Ama başka bir konu altında tartışmak için tüm anti-corel'cileri beklerim :)

hahaha millet ne kadarda hazırmış kozlarını paylaşmaya :D

mehmet farkında olmadan nasıl bir belanın içine soktun bizi :D

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
ama bu dediklerinden folyo kesimde olmaz :D

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
yok canım :) aynen devam. hiç bi itirazım yok. Yaşasın corel
fotoşop falan gerekmiyo corelcilere, rambo gibi program XD

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Tabikide gerekiyor ,nadir olarak kullanıyoruz amaaa kullanıyoruzda yani inkar etmicez :D

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
aynen ama çizim olarak coreli tek geçerim :D ben biraz uzak kalmışım konuma :D

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
en kısa sürede bu konu hakkında tartışma bölümü istiyoruz onur :D

Benim açmaya cesaretim yok kim üstlenirse artık :D

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
Yok hayır yanlış anlaşıldı aslında sadece gorunum amaçlı lazım kabartmayı folyo kesim yapmıyacam.İstesem photoshop da yaparım ama corel gibi bi program var ken ne gerek var :D Musteriye kabartmanın nasıl olduğunu gostermek amacıyla çalışıyorum.Daha hoş duruyor çalışmalar o şekilde.

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
sadece görünüm içinmi :D

Bu ugrastırdıgın herkes linç edicek şimdi seni :rofl:

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
Ama mecburum müşteri demiyecekmi nerde bunun kabartması diye :D

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
kabartmayı nasıl yaptığının müşterinin görmesimi:Sups anlamadım

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
evet haklısın :D çok sorun oluyor göstermediğinde adam begenmiyor vs kabartma olucak diyorsun görmeden anlamıyor :D

Yada sunum yapıyorsun sunumdaki halini görüyor sonra diyorki yok benim begendigim bu değildi :D

kemald78

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.bizlideriz.com
he he
corel sevmem evet. corelcilerin bu anlamsız inadını anlamam da mümkün değil... Ama benim bildiğim Photoshop, corel de kullansan hüsamettin de kullansan bu işin olmaz sa olmazıdır. Keza vektör başka şey pixel başka şey.

Ek: yaparsın yazını photshop ta babalar gibi, çekersin hangi belgede kullanmak istiyosan. yok rengi saptı, yok köşei kıvrıldı yok pixel yaptı yok rgb kaldı... gibi dertler de olmaz.

ben sana katılmıyorum ben corel ve photoshop ve aklına gelmeyecek programlar kullanıyorum ve çok uzun süredirde kullanıyorum tabelacılık yapacaksan corel bilmen şart neden dersen görüyoruz fotoğrafçılar hazırlayıp getiriyorlar bastığımda neden böğle çıktı diyorlar ve bende diyorumki kendilerine corel öğrenin aynı çalışmayı bende corelde yapıyorum ve baskıya veriyorum ve farkı görüyoruz al bir g harfini 5 metreye 5 metre büyüt photoshopda ve sonra etrafına gölge ver bakalım gör farkı dediğimi anlarsın o zaman