Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

...Kadın-Erkek İlişkisi...

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
Bu başlık şiddetli tartışmalara gebe. :) Yıllardır kadınları anlayamayan biri olarak, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. :D

hımmm anlamak için bir çaba gösterdiniz mi acaba? aslında basittir bizi anlamak..

yanılıyorsun arkadaşım şiddetli tartışmalara gebe değil muhtemelen bayanlar biraz baskın çıkacaklar bizde onları kırmamak için alttan alacağız :))))

alttan alınmak istemiyoruz biz..
körü körüne savaşarak derdimizi anlatıp çözüm bulunmasını istiyoruz :D

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
hımmm anlamak için bir çaba gösterdiniz mi acaba? aslında basittir bizi anlamak..

ben de üstüme attın gittin diye msj atacaktım ama, o sıra çıkıp geldin shedesign... senin isim neydi bu arada, zor oluyor yazmak :D

çözümü yok bence :D :D boşuna çırpınışlarımız :D

N.design

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.stropiyerci.com

körü körüne savaşmanıza gerek yok sanırım bizi tanıyamamışsınız biz gayet anlayışlı varlıklarız karşılıklı olursa herkesin çıkarına olur ama menfi duygular işin içine girerse o zaman çıkılmaz bir hal alır...

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
ben de üstüme attın gittin diye msj atacaktım ama, o sıra çıkıp geldin shedesign... senin isim neydi bu arada, zor oluyor yazmak :D

çözümü yok bence :D :D boşuna çırpınışlarımız :D

kaçar mıyım hiç aaaa aşk olsun hep burdayım.. uzun yazmak ıstemeyenler she diyorlar genelde :D

ben önce anlayış gösteririm :) anlayış beklemem... gösterirse ne ala :D göstermezse yol alsın gitsin ;)

aaa hemen kestirdin attın herşeyi.. nerde kaldı aşk?

körü körüne savaşmanıza gerek yok sanırım bizi tanıyamamışsınız biz gayet anlayışlı varlıklarız karşılıklı olursa herkesin çıkarına olur ama menfi duygular işin içine girerse o zaman çıkılmaz bir hal alır...

demek istediğim alttan alınmaya karşıyım ben. her zaman için çözümden yanayım her iki taraf açısından da. ortak nokta bulunmalı her zaman.. bulunmadıgında da olay cıkmamalı.. ama bazıları var ki ben ne dersem o diyor kestirip atıyor çözümsüzlük en başından başlıyor öyle olunca.

graf_ipek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
okurken yoruldum bu adamlar bunu nasıl yapacak:D:D

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
kaçar mıyım hiç aaaa aşk olsun hep burdayım.. uzun yazmak ıstemeyenler she diyorlar genelde :D

aaa hemen kestirdin attın herşeyi.. nerde kaldı aşk?

demek istediğim alttan alınmaya karşıyım ben. her zaman için çözümden yanayım her iki taraf açısından da. ortak nokta bulunmalı her zaman.. bulunmadıgında da olay cıkmamalı.. ama bazıları var ki ben ne dersem o diyor kestirip atıyor çözümsüzlük en başından başlıyor öyle olunca.

benim olayım şu... herkes görevini biliyorsa, sorun yok!
sorun bilmiyorsa...
zaten öyle biri de kalmasın benim hayatımda ;)
bana anlayış göstermeyecekse 1-2-3 4 de gider. aşk kalmaz öyle bir durumda ne de sevgi ;)

sevgi aslında egodur. insan sevmedigi birine seviyormuş gibi davranamaz. ancak egoları dogrultusunda sevebilir. biri beni mutlu ediyorsa benimle kalır, etmiyorsa yallah :D

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com

N.design

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.stropiyerci.com
elbette bu değildi :)
ama bu konunun polemiğe dönüşmesi de değildi :D
benımde cıkmam lazım yarın devam ederiz..
yarın ask ugruna bır dönüm noktası yaşayacağım şans dileyin bana......

Polamik kelimesini fazla abartmayalım ben ciddiye alacağınızı bilmiyordum bu arada Aşk yolunda bol şans :)

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
Polamik kelimesini fazla abartmayalım ben ciddiye alacağınızı bilmiyordum bu arada Aşk yolunda bol şans :)

Teşekkür ederim.. Bizim de kadın-erkek eşitliği ve eşitsizliği tartışması gündemimizde. Ben bayan olarak fiziksel güç olarak eşit olamayacağımızı hisler olarak da elbette eşitlik olamayacağını fakat siyasi, sosyal, ekonomik açıdan eşitlik olabileceği kanısındayım.. ancak karşı taraf hiçbir şartta eşitlik olamayacağını iddia ediyor :S

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkür ederim.. Bizim de kadın-erkek eşitliği ve eşitsizliği tartışması gündemimizde. Ben bayan olarak fiziksel güç olarak eşit olamayacağımızı hisler olarak da elbette eşitlik olamayacağını fakat siyasi, sosyal, ekonomik açıdan eşitlik olabileceği kanısındayım.. ancak karşı taraf hiçbir şartta eşitlik olamayacağını iddia ediyor :S

korkarım bunu ben de tıpkı karşı cins gibi düşünüyorum. Neden dersen; hatun kişinin duygusal ve detaycı olması, diğer yandan, tutunmadan yaşamayacağı için....

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
korkarım bunu ben de tıpkı karşı cins gibi düşünüyorum. Neden dersen; hatun kişinin duygusal ve detaycı olması, diğer yandan, tutunmadan yaşamayacağı için....

elbette eşit olunmayan durumlar çok fazla.. zaten eşit olunmadığı dinimiz islamda da açıkça belirtiliyor. fakat erkekler hayatın birçok alanında kadından önde olmak istiyorlar olamayınca da hazmedemeyip hırs yapıyorlar ve bu ilişkilere zarar veriyor. ben buna karşıyım.

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
elbette eşit olunmayan durumlar çok fazla.. zaten eşit olunmadığı dinimiz islamda da açıkça belirtiliyor. fakat erkekler hayatın birçok alanında kadından önde olmak istiyorlar olamayınca da hazmedemeyip hırs yapıyorlar ve bu ilişkilere zarar veriyor. ben buna karşıyım.

bunu sadece erkekler istemiyor ki :) kadın da bunu istiyor ve bir ilişkiyi ayakta tutan kadındır.
erkeğin fonksiyonu belli zaten :D

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
erkeğin fonksiyonu belli zaten :D

"Erkeğin fonksiyonu belli zaten" demekle neyi kastettin bilmiyorum, ama bir erkeğin fonksiyonunu özetleyeyim:

Erkeğin fonksiyonu; "kadın"a, "kadın" olduğunu hissettirmektir.
Açacak olursak:
Bir kadın, "anaçtır, annedir". Erkeğin fonksiyonu, O'na "anne" olduğunu hissettirmektir.
Bir kadın, "arkadaştır, dosttur". Erkeğin fonksiyonu, O'na en iyi arkadaş, dost olmaktır.
Bir kadın, "kardeştir, eştir". Erkeğin fonksiyonu, O'na kardeşinden daha yakın olmaktır.
Bir kadın, "çocuktur, bebektir". Erkeğin fonksiyonu, O'na çocukluğunu, bebekliğini yaşatmaktır.
........ vs... örnekler çoğaltılabilir.

Bunlar, bir kadının belki de olumlu özellikleridir.
Olumsuz özelliklerine gelince... Bu durumda, bir erkeğin fonksiyonu; O'nun bu olumsuzluklarını, olumlu hale getirebilmeye çabalamak, savaşmak, mücadele etmektir. Tabii ki bunların tamamı bir erkeğin TEK BAŞINA yapabileceği ya da üstlenebileceği görevler değildir. Unutulmamalıdır ki HER ŞEY KARŞILIKLI olup; bir kadın tek başına "kadın" değildir, bir erkek tek başına "erkek" değildir...

(Şahsi görüşümdür.) :) Saygılar.

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
bu kadar şey okumakla bitmiyor yapmasını düşünmek bile istemiyorum :D