anladım tabi kadınında kalbi var...yalnız bu ikili ilişkilerde genelde kırılan kalp kadın kalbi oluyor.bizimde yakınlarımızda da var.ben zaten genelde bu tür ilişkilerde kızların kaybettiğinden yanayım.çünkü kadınlar hem erkeklere göre daha nazik hemde duygusal ve birazda kırılganlar. ama bu zamanda kızların düzgün erkek bulucam diye onlarca erkekle çıkması yanlış.yani düzgün insan çıkmakla ,flörtle bulunmuyor bu zamanda..çünkü insanlar ve özellikle bazı erkek ve kızlar ustaca kandırıyorlar.yanı düzgün insan bulmanın yöntemi ilk önce iki tarafında düzgün olması.yani kendisine yapılmamasını istediği davranışı başkasına yapmaması.yani hiç bir aklı basında insan aldatılmak istemez; o zaman karşedakinide sen aldatmayacaksın..başkasını seni üzmesini istemiyordan yada sana boynuz takmasını istemiyorsan sende yapmayacaksın....ama bu zamanlarda çoğu çıkma olaylarında bu oluyor.yani bu olay düzgün insanı bulana kadar çıkmakla değil iki tarafında kendini düzeltip ahlaklı karakterli olup ---ki bana göre inancına geleneklerine değerlerine sahip çıkıp yaşamakla düzgün insan olunuyor---kendini düzeltmesiyle oluyor.bunun sıkıntısını genelde kadınlar ya aldatılarak yada dayak yiyerek ödüyor.ben erkek olarak hangi ırktan ve dinden olursa olsun kadınlara inşaallah düzgün erkek nasip olur.yoksa....bu zamanın ayı erkekleriyle uğrasılmıyor..erkek kadınla ugrasıyor ama kadınlar erkekle biraz zor uğrasıyor...neyse bu konu uzar gider...bence inancına geleneklerine değerlerine sahip çıkıp yaşamakla, insanın kendini düzeltmesiyle sorunlar ortadan kalkar.yoksa zor.buna en iyi örnekte eski zamanda(osmanlı ve t.c. ilk yıllarında) boşanmaların ayrılıkların bu zaman göre çok daha az olması..onlar inancına geleneklerine değerlerine sahip çıkıp yaşıyorlardıda bu olaylar olmuyordu....ama çıkanlar bu zamanda ya aldatılıyor yada kırılıyor yada aşk sınıtısına giriyor...her neyse...---es*---bu konu uzar gider...kib