Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kadınların Ne İstediğine Dair ilk bilimsel araştırma :)

gulum352

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben bunu sımdıye kadar yazılanlara bakarak sunu cıkarıyorum demek kı karsımıza gerek erkekler gerek bayanlar ıcın olsun onlara dıyemedıklerımızı buraya tasımısız kımmımız cok deger verınce kaybedenın bız oldugumuzu...kımısı cok ılgı gosterınce fazlasını ıstedıgını vs... soylemıs...ama su varkı ıkı tarafında ısteklerı farklı olunca zaten bu ılıskı yurumuyor ancak yurusede kaplumbaga hızıyla gıdıyor...bu konu cok konusulacak onu soyleyım ama guzel ya herkesın dusuncesını ogrenmek... bakalım neler cıkacak ortaya... tekrar paylasım ıcın tesekkurler:)

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
buyurun iste örnek size forumumuzda açılan bir konu ve düsünceler :D:D:D:D tabiki aynı seyler erkekler içinde gecerli :) kadın erkek diye ayırmamak gerek :p

https://s12b.directupload.net/images/090716/7kznplh8.swf

https://s12.directupload.net/images/090716/gc8v5qm9.swf

Güzel değil ama anlamı önemli biraz değil mi?

2 tane yaptım,ilkini kız beğenmedi çünkü ona vuruyom ya ben,neden bana tekme atıyon dedi,açıkladım,belki anlamadı,ingilizcem yetmedi çünkü ama tekmenin de bi anlamı var
yorumlarınızı bekliyorum...

truvacin

🌱Yeni Üye🌱
Kadınları anlamanın en iyi yolu, 5000 sayfalık bir romanı okumak kadar basit. Tabi okuyabilirseniz. Çünkü o kitabın içi bomboş beyaz sayfalarla dolu.. Kadın asaletli, onurlu, kırılgan, sevgi dolu, karda açan çiçek ve daha birçok güzel şey... Ancak her ne olursa olsun ederinden fazla değer vermiceksin derim ben yinede...

Herkese Selamlar...

Sadgraf

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben bunu sımdıye kadar yazılanlara bakarak sunu cıkarıyorum demek kı karsımıza gerek erkekler gerek bayanlar ıcın olsun onlara dıyemedıklerımızı buraya tasımısız kımmımız cok deger verınce kaybedenın bız oldugumuzu...kımısı cok ılgı gosterınce fazlasını ıstedıgını vs... soylemıs...ama su varkı ıkı tarafında ısteklerı farklı olunca zaten bu ılıskı yurumuyor ancak yurusede kaplumbaga hızıyla gıdıyor...bu konu cok konusulacak onu soyleyım ama guzel ya herkesın dusuncesını ogrenmek... bakalım neler cıkacak ortaya... tekrar paylasım ıcın tesekkurler:)

Rica ederim,güzel bir yaklaşım,her ne kadar maksat tartışma konusu olmasada başlık yeterli oldu tartışmaya biraz,bu gibi konular göreceli bence,erkek yapar kadın anlamaz,kadın yapar erkek anlamaz,bunları okuyup yapan da zaten kendince karşısındakini mutlu etmek içine elinden geleni yapan kişilerdir bence,çünkü bunun için uğraşmayan insanlar bunları okuduktan sonra amannn boş şeyler der ve kestirip atar,yazılan maddeler bakıldığında çok sıradan aslında,belki çoğunu zaten yapıyoruzdur,orda yazılanların aynısını yapmak değil bence önemli olan,yürek işi bunlar,içinden gelir,zihninde yaşanır ve sonuç da ortaya konulur.bu kadar yani:wink:

Kadınları anlamanın en iyi yolu, 5000 sayfalık bir romanı okumak kadar basit. Tabi okuyabilirseniz. Çünkü o kitabın içi bomboş beyaz sayfalarla dolu.. Kadın asaletli, onurlu, kırılgan, sevgi dolu, karda açan çiçek ve daha birçok güzel şey... Ancak her ne olursa olsun ederinden fazla değer vermiceksin derim ben yinede...

Herkese Selamlar...

Yazdıklarınıza sadece saygı duyuyorum,kendinizce fikrinizi dile getirmişsiniz,teşekürler.

buyurun iste örnek size forumumuzda açılan bir konu ve düsünceler :D:D:D:D tabiki aynı seyler erkekler içinde gecerli :) kadın erkek diye ayırmamak gerek :p

Bencede Cengo,anlatmak istediğim şeyi bir önceki sayfa yorumunda da dile getirmişsin,teşekkürler:smile:

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
hangi hayal aleminde yaşıyormuş bu bayanlar ya...ne alaka...zevk düşkünü bayanları toplayıp sorarsan böle şımarık cevaplar verirler işte...boşuna uğraşmasalar, bence sır çözülürse anlamı kalmaz...herkes kendi kadını ne ister az çok bilir...

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
1 - Sevgilinizin gözünü kapatın ve ona bir sürpriz gösterin.
Hiç sevmem bu tür şeyleri :eek:

2- Ona söylemeden bir haftasonu şehir dışında plan yapın.
İmkanı yok beni plana dahil etmeli, birlikte karar vermek gerek :rofl:

3- Ona şarkı ya da şiir yazın.
Şarkı ve şiire göre değişir bu, ya pörtlek gözlü sevgilim diyorsa şiirde :eek:

4- Ona hayatınızda karşısına çıkan en güzel ve mükemmel kadın olduğunu söyleyin.
Yok ya, laf salası, inanmam ki :giggle:

5- İşten yorgun argın geldiğinde, ona sıcak bir banyo hazırlayın.
:bigsmile: buna sadece gülüyorum.

6- Evin bazı yerlerine onun görebileceği şekilde aşk mesajları yazın.
Tabi eve gelenlerden kime yazdığını düşünüp kahrolalım :D

7- Bir haftasonu yatağına kahvaltı götürün.
Yatak berbat olur imkanı yok :surprised:

8- Hava soğuk olduğunda, ceketinizi verin.
Giyim tarzı uymuyorsa nolcek :D

9- Ofisine çiçek gönderin.
Alerjim olan çiçekleri göndermemesi gerek :bigsmile:

o kadar güldüm ki :) keske tanısanda öyle söyleseydin :D

Birde bu yönünü ele alalım bence =)

- Her zaman daha fazlasını!
- Sizin o anda veremeyeceğiniz her şeyi!
- Vermeden almak isterler!
- Yiyip yiyip kilo almamak
- Dünyayı.
- Olmayanı.
- Para, para, para... (Napolyon erkek miydi? Bu arada "para" verilen yanıt sıklığında 1 numarada).
- İktidar.
- 35 yıldır bunu araştırıyorum.
- Hatırlanmak.
- Soyut şeyler.
- Ayakkabı.
- Beni!
- Tapu.
- Her giydikleri, her söyledikleri onaylansın övülsün, sevilsin
- Erkeğin mahvolduğunu görmek -Kendileri için, kendileri uğruna-! .
- Erkekleri parmaklarının ucunda oynatmak... .
- Sulanmak (Ha ha!!! Kadınlar çiçektir ya!
- Mel Gibson'a sor! ("Kadınlar Ne İster" filmine istinaden).
- Kendine sor!
- Kumandayı

Sizin dediklerinizde doğru bunlarda :D

C3ng0'a katılıyorum ben, memnun edemezsiniz :rofl:

racoon_tr

🌟Usta Tasarımcı🌟
kadınlar şayet sizi gerçekten severlerse sizin kendilerine ait ve kendilerinin de size ait olduğu duygusu içerisinde gerçeklerle yaşamı birbirine karıştırmaya başlarlar.

kadın sizin çalıştığınızı; elektrikler, telefonLAR, yakıt, aidat, çarşı, pazar, kira, bağkur, sgk, araba vergileri,kuaför, dışarı gezmeleri, özel günler, çeşitli sürprizler için olanak, hediyeler, karşı telefona kontör, ihtiyaç anı para, süreklilik gösteren hastalıklar ve daha sayamayacağım kadar çoooook olan giderleri karşılamak için uğraştığınız zamanlarda ki buna iş saati deniyor sürekli olarak kendisini düşündüğünüzü zanneder.

bu sebepledir ki size akşamları niye beni aramadın niye mesaj yazmadın üzüldüm mmm mmm derler.

Sizin o anda nerede olduğunuzun hiç önemi olmaması geerektiğini düşünür ve siz padişah huzurundayken kendisine aşkı ilan etmeniz için ısrar ederler.daha sonrada sizin yaptığınız aşkım bak şöyle oldu adam bize bağırıyordu gibi o anı tasvir eden açıklamalarınızı kabul etmezler...Küserler...

ya bu çok uzayacak ilave yazarım sonra...

silvershadow

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.recepdurali.com
kadınlar şayet sizi gerçekten severlerse sizin kendilerine ait ve kendilerinin de size ait olduğu duygusu içerisinde gerçeklerle yaşamı birbirine karıştırmaya başlarlar.

kadın sizin çalıştığınızı; elektrikler, telefonLAR, yakıt, aidat, çarşı, pazar, kira, bağkur, sgk, araba vergileri,kuaför, dışarı gezmeleri, özel günler, çeşitli sürprizler için olanak, hediyeler, karşı telefona kontör, ihtiyaç anı para, süreklilik gösteren hastalıklar ve daha sayamayacağım kadar çoooook olan giderleri karşılamak için uğraştığınız zamanlarda ki buna iş saati deniyor sürekli olarak kendisini düşündüğünüzü zanneder.

bu sebepledir ki size akşamları niye beni aramadın niye mesaj yazmadın üzüldüm mmm mmm derler.

Sizin o anda nerede olduğunuzun hiç önemi olmaması geerektiğini düşünür ve siz padişah huzurundayken kendisine aşkı ilan etmeniz için ısrar ederler.daha sonrada sizin yaptığınız aşkım bak şöyle oldu adam bize bağırıyordu gibi o anı tasvir eden açıklamalarınızı kabul etmezler...Küserler...

ya bu çok uzayacak ilave yazarım sonra...

Evet size katılıyorum eşim yan taraftan hele bi onayla diyor :)))

graphics_ank

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ajansdamla.net
ERKEKLERİN BAYANLARDAN RİCASI -

* Pembe dizilerdeki sahte aşk nağmelerini bizden duymaya çabalamayın çünkü onlar gerçekten rol yapıyor ve kabak bizim başımıza patlıyor.
* Bir SMS gönderdiğiniz zaman ilk 10 saniyede cevap gelmeyince ikinci SMS’te “Orda mısın???” diye sormayın. Kesinlikle oradayızdır..!
* Mağazada gelinliklere bakıp “Aaaa ne güzeeel” dediğinizde onun bizim için bir anlamı yoktur. Bizi duygusuzlukla suçlamayın. Gelinlik sadece kızların hayalidir erkeklerin değil!!!
* Saçlarınızı boyattığınızda bunu fark edemezsek anlayın ki yakışmamıştır ve bu bizim suçumuz değildir.
* Çoğu erkek ısrardan ve bir şeyi ikinci kez duymaktan nefret eder; mutlaka ilk söylediğinizi anlamışızdır ama işimize gelmiyordur, lütfen bize geri zekalı muamelesi yapmayın.
* Alışveriş yapmak hiç zevkli değildir ve asla zevkli olmayacaktır.
* ‘Beni seviyor musun?’ diye sormayın. Emin olun ki sevmiyor olsak yanınızda bir saniye bile durmayız…
* Bizden sizinle aynı üzüntüyü yaşamamızı ve size tuvalete kadar eşlik etmemizi beklemeyin, o sizin kız arkadaşlarınızın görevidir.
* Bir yere gittiğimizde, hangi kıyafeti giyerseniz giyin, size çok yakışıyor, yemin ederiz. O yüzden bir daha sormayın.
* Biz erkekler gerçekten basitizdir. Mesela sizden ekmeği getirmenizi istiyorsak, aslında sadece acıkmışızdır ve sadece ekmeği getirmenizi istiyoruzdur. Bundan ‘ekmek niçin masada değil’ diye bir iğneleme yaptığımız sonucunu çıkarmayın zira tüm erkekler edebiyatçı değildir…
* Eğer farkında olmadan 2 değişik şekilde anlayabileceğiniz bir şey söylemişsek ve bunlardan biri kötü ve sizi üzecekse, kesinlikle diğer anlamında söylemişizdir, boşuna bizi sıkıntıya sokmayın…
* Biz farklı anlamlar taşıyan dolaylı, mecazlı soruları anlamayız. Ne istiyorsanız doğrudan söyleyin ve bizi yormayın…
* Eğer şişmanladığınızı düşünüyorsanız ki büyük ihtimalle şişmanlamışsınızdır. Bize sormayın, cevap vermeyi reddediyoruzdur.
* En karmaşık durumda bile bizim için temel kural şudur: ‘En kolayını seç’. Bizden komplike şeyler beklemeyin.
* Erkekler genelde sadece ana renkleri görürler. Mesela, şampanya bir renk değil, bir içkidir bizim için.
Sarımsı Yeşil, Açık Yeşil Likör yeşili, Çimen Yeşili, Kireç Yeşili, Yay Yeşili, Orta Deniz Yeşili
Yukarıda saydıklarınız vallahi hepsi yeşil işte..! Lütfen bizi zorlamayın..?
* Erkeklerin çoğunun en fazla 3 çift ayakkabısı vardır. O yüzden 30 çift ayakkabınızdan hangisinin kıyafetinize uyacağını bilmiyoruzdur lütfen sormayınız ayrıca uyum diye bir şey yoktur ve sırf uyum için giyeceğiniz şeyleri 1 hafta önceden tasarlamanız tamamen sizin takıntınızdır. Mavi kotun üstüne her renk ve desen blüz giyilebilir.
* Kırmızı tokanız var ve sırf bu tokaya uyum sağlaması için lütfen kırmızı takım elbise almaya bize mağazaları dolaştırmayınız..!
* Cuma + Cumartesi + Pazar = Bol yemek ve mutfak gerçekliğinin icrasıdır…
* Bizi anlamaya çalışın; ancak bizi anlama işini lütfen fazla abartmayın çünkü çok kolay anlaşılır erkekler.
* Evi temizleyip yorulduktan sonra, yüzünüze bakılmayacak haldeyseniz, yaptığınız temizliğin bizim için bir anlamı yoktur, takdir beklemeyin. Temiz bir evden ziyade bakımlı görünen bir kadınla bir evi paylaşmak daha anlamlıdır…
* Ev işlerinden sonra yattığınız yerde sızıp kalıyor ve her türlü kur çabasına yorgunum diyorsanız bu bizi bozar… Bir erkeğe temiz evden önce temiz bir eş ve hatta sadece bir eş lazımdır. Temizlik bir temizlikçi tarafından da yapılabilir ama bazı şeyler temizlikçi ile yapılmaz… Yapılmamalı da. Bizi zorlamayın..!
* Aylarca süren baş ağrıları baş ağrısı olamaz, mutlaka bir doktora gidin.
* Size ‘neyiniz var’ diye sorduğumuzda, ‘hiç bir şeyim yok!!!’ derseniz size inanırız, bizim için olay bitmiştir. O yüzden bir şeyiniz varsa doğrudan söyleyin sonra bizi anlayışsız durumuna düşürmeyin…
* 30 civarında ayakkabınız ve dolaplar dolusu elbiseniz varken bizi iflas ettirmek bir sevgi gösterisi değildir.

postaki

👑Efsanevi Grafiker👑
* Ev işlerinden sonra yattığınız yerde sızıp kalıyor ve her türlü kur çabasına yorgunum diyorsanız bu bizi bozar… Bir erkeğe temiz evden önce temiz bir eş ve hatta sadece bir eş lazımdır. Temizlik bir temizlikçi tarafından da yapılabilir ama bazı şeyler temizlikçi ile yapılmaz… Yapılmamalı da. Bizi zorlamayın..!

Bu söze başka birşey ekleyemiyorum..bu kadar basit herşey :D

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

Bu söze başka birşey ekleyemiyorum..bu kadar basit herşey :D

Postaki abartma istersen haa :wink:

Kimse bana kızmasın ama bu saydıklarınızın hepsini benim eşim zaten yapıyor :utann:
Ben dünyanın en şanslı bayanıyım sanırım :wink:

Sadgraf

🌟Usta Tasarımcı🌟
erkeklerin düşünceleri böyleyse diyecek birşey yok,aslında çoğu doğru beyni 24 saat mana aramakla çalışan,gözünün önünde ışıl ışıl parlayan aşkını görmeyen kadınlarda var ve bezen ben de bu akıma kapaılabiliyorum,bunun için bizi suçlamayın lütfen:D doğamızda var işte ne yapalım:D herşeye sizin gözünüzden bakıp basitleştiremiyoruz işte,ekmekse ekmek papusa papuç başka manası yok diye düşünemiyoruz:D

meltem77

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gerçekten güzel şeyler yazılmış ama erkeklerin kadınlar ne ister diye düşündüklerini sanmıyorum herzaman onların istedikleri önemli oluyor malesef biz ne istediğimizi dile getiremiyoruz anlasınlar istiyoruz ama erkekler bunu anlamaya bile çalışmıyorlar onlar gayet rahat ne istediklerini söliyebilirler