Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kafa pas çizgisi atıyor

Retlit90

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar makinanın markası nitrojet 6 renk biz 4 renk kullanıyoruz
ilk aldıgımızda makina gayet iyidi ama son 2 aydır pas çizgisi atmaya başladı 4 pas bastıgım işlerde özellikle (folyo,branda) da cok belli ediyor kafada bi tıkanıklık var ama bunun çizgi atmayla bi alakası yk sanırım makinayı aldıgımız şahıs aynı boyayı daha pahalıya ondan almadıgımız için bu konuda yardımcı olmuyor bu konuda bilgisi olan varsa yardımlarını bekliorum....

leo71

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar makinanın markası nitrojet 6 renk biz 4 renk kullanıyoruz
ilk aldıgımızda makina gayet iyidi ama son 2 aydır pas çizgisi atmaya başladı 4 pas bastıgım işlerde özellikle (folyo,branda) da cok belli ediyor kafada bi tıkanıklık var ama bunun çizgi atmayla bi alakası yk sanırım makinayı aldıgımız şahıs aynı boyayı daha pahalıya ondan almadıgımız için bu konuda yardımcı olmuyor bu konuda bilgisi olan varsa yardımlarını bekliorum....

dostum bende bahsettiğin makinadan 2 tane var
4 kafa mı makinan 8 kafamı ? sana yardımcı olurum
yaptığı hatayı fotoğraflayıp eklesen yardımcı olurum

lesouf

🌱Yeni Üye🌱
kafaların da dozul vardır altını temizleme çubugu ıle solvent ile temızlemenı tavsıye ederım

hacikaya

🌱Yeni Üye🌱
sen bence makinenin filim kısmını sil ve birde adımlama ayarı yaparsan belki olur(

esoydan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende roland sp-540v kullanıyorum, 2 kafa 4 renk. mavi ve siyahın olduğu kafada ufak bi tıkanıklık var, yaklaşık 1 yıldır böyle kullanıyorum. önceden görsel baskılarında bile en düşük kalitede mükemmel sonuç alıyordum. şimdi görsel olan hassas işlerde hq baskı almak zorunda kalıyorum. buda hayli vakit kaybı yaratıyor. tabela branda vs. baskı aldığımda en hızlı şekilde basıyorum. bunu düzeltmenin tek yolu kafa değişikliğimidir?

baskı sonuçları

img0176c.jpg

By esoydan at 2011-04-20

img0177nk.jpg

By esoydan at 2011-04-20

ergdgl

🏅Acemi Tasarımcı🏅
retlit90(ankara)
leo71(kırıkkale/antalya)
arkadaşlara gönderdiğim boyalar ile kafa kesme voltaj tutmaması gibi sorunları cözülmüştür.seiko kafalı makina(tüm marka model icin) kullanan arkadaşlar boya litresi 22 dolar boyadan dolayı tek bir sorun yasamazsın.servis garantisi veriyorum.

Son düzenleme:

ergdgl

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Roland sp540 için önerim yeni kafa alman(kafa acılması zaman alabılıyor)cıkan kafayı acıtman dan ıncıtmeden acılması,acıldıktan sonra yedek olarak saklarsın