Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çalışma dışında her şey eleştirilmiş. Neden anlamış değilim? Hoş bir çalışma olmuş mltsalim fakat 2 resmi aynalayayıp, yinelemek kahvenin kalitesini düşürmüş. Biraz daha az farklı resim kullansan az biraz daha özen göstersen çok hoş olacak. Emeğine sağlık.
Görseliniz uygun boyutta küçültülmüştür. Lütfen bundan sonraki görsellerinizi daha küçük ebatlarda yükleyin.
Ayrıca yapmış olduğunuz paylaşımları farklı bir başlık altında yapasanız daha mantıklı olacaktır. Bu şekilde bir paylaşımı oldukça sınırlı sayıda üye farkedebilir.
arkadaşım iyi güzel hoşta bu tasarımda sana ait olan hiç bir şey yokki, kullandığın herşey internette mevcut, büyük kahve fincanı dahil, bari onu kendin çizip kendinden bişeyler katsaydın, buna tasarım denmez kusura bakma
pentol istersen bi daha bak kahve finacını yeniden oturup çizdim farkındaysan arka plandaki kahve çekirdeğini tamamen vektörel yaptım arka plan zemini ise internettekinden çok farklı tasarımın %90 bana ait yüzde %10 internetten o da keskileri )))