Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güzel karalerde cekmissin Keşke ağacı kadrajı ayarlı şekilde çekseydin kartpostal yapılabilirmiş ışığa ve kadraja dikkat edersen daha güzel kareler yakalacağından eminim. Elinize sağlık..
Güzel karalerde cekmissin Keşke ağacı kadrajı ayarlı şekilde çekseydin kartpostal yapılabilirmiş ışığa ve kadraja dikkat edersen daha güzel kareler yakalacağından eminim. Elinize sağlık..
güzel kareler arkadaşım yaa böle hüzünlendirdii benii en son karede o arkadaş yerine ben oturmak isterdim vala birde sigara off dyorum emegine sağlık arkadaşım...
güzel kareler arkadaşım yaa böle hüzünlendirdii benii en son karede o arkadaş yerine ben oturmak isterdim vala birde sigara off dyorum emegine sağlık arkadaşım...
Teşekkür ederim Son fotodaki şahsın yanında kız arkadaşıda vardı,aslında romantik bir ortamdı birde yağmur ama nasıl olduysa küçük hanım karenin içinde yer almamış.Neyse zaten izinsiz çekilmişti