Erkan ERGEN
🏆Pro Tasarımcı🏆
Yorumlarınızı bekliyorum... tesekkürler...
nihat bey. vallahi bende cok hizli aciliyor. 1.7 mb. kücük die düsündüydüm neyse kücültürüm. bide abi müsterilere afiste metnin az olmasi gerektigine ikna edebilsem o dedigini yapicam ama olmuyo işte. e konu para kazanmak olunca sanattan taviz vermek zorunluluk oluyor işte. zaten broşürdü normalde de aynisini afişe cevir dediler.. sonuc bu işte.![]()
sende haklısın para dert ama müşteri seni fazlasıyla yönlendiriyorsa genelde rest çekerim sen yap ozaman şeklinde ama sen gidip bu şekilde davranma hadı ellerıne sağlık kolay gelsınnihat bey. vallahi bende cok hizli aciliyor. 1.7 mb. kücük die düsündüydüm neyse kücültürüm. bide abi müsterilere afiste metnin az olmasi gerektigine ikna edebilsem o dedigini yapicam ama olmuyo işte. e konu para kazanmak olunca sanattan taviz vermek zorunluluk oluyor işte. zaten broşürdü normalde de aynisini afişe cevir dediler.. sonuc bu işte.![]()
Bu afiş değilde el ilanı gibi olmuş.Afiş tasarımında temel hedef mümkün olduğunca en az öğe ve açıklayıcı metin kullanarak verilmek istenen mesajı hedef kitleye vermektir.
Çok kalabalık duruyor çalışmanız.
Ayrıca çalışmalarınızı çok büyük yüklediğinizden çok geç açılıyor.
Emeğinize sağlık.