Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kapak çalışmalarım

misamisa

🌱Yeni Üye🌱
Font ve renk bilgim pek iyi değil kendimce birşeyler yapmaya çalıştım... Hatalarımı, fontları renkleri nasıl kullanırım eleştirebilirmisiniz...

(Not: Resim yüklemeyi anlatıldığı şekilde yaptım ama inşallah çıkar. )

12890480.jpg

88486254.jpg

45131244.jpg

31397179.jpg

17467570.jpg

83528170.jpg

besleme1.jpg

eccohomo.jpg

gnelkesi2.jpg

hastalkhastas.jpg

vanlvnlm.jpg

yalnzgezerindlemleri3.jpg

yeraltindannotlar2.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

Pimmy

🌱Yeni Üye🌱
3. ve 6. çalışmalarını çok beğendim. Öbürleri biraz daha gelişe bilir. Ve sondan 4. çalışmanı MOLIERE yazı fontu biraz bozmuş.

AJANsGARAGE

🌱Yeni Üye🌱
insanları anlamak inanın çok zor eğer bir emek varsa taktire şayet tir kötü olmadan iyi bir çalışma asla olmaz bir seferki daha iyi olur her zaman siz asla vazgeçmeyin kimse sizin gözünüzden göremez aldırış etmeyin sözlere ve unutmayın bazen iyi çalışma başkasının gözünde hep sıradan bayağı ve basittir çünkü onlar öyle görmek ister ve yapamayacaklarını bilirler bence gayet güzel

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Çalışmalar eğer deneme çalışmalar ise ben çok beğendim. Dediğiniz gibi font kullanımlarında biraz sıkıntı var ancak kompozisyonlar çok başarılı, kitap kapakları insanı biraz derinlere götürmeli ve etkilemeli, bu unsurlar sizin çalışmalarınızda mevcut.

Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
"Yalnız gezenin düşlemleri" - "Besleme" üzerinde durulması gerekir. Başarılı olmuş.
Bunların üzerinden mizanpaj çalışmalarını daha detayl odaklı yapar iseniz başarılı kapaklar çıkacaktır.

Not: Dalgaya alınacak bir durum yok.. Cesaretinizden dolayı tebrik ederim. Sonuçta hepimiz her gün bir şeyler öğrenip üstüne katıyoruz. Malesef o arkadaşlarınız birçok şeyi henüz öğrenememiş .(!)

misamisa

🌱Yeni Üye🌱
Çalışmalar eğer deneme çalışmalar ise ben çok beğendim. Dediğiniz gibi font kullanımlarında biraz sıkıntı var ancak kompozisyonlar çok başarılı, kitap kapakları insanı biraz derinlere götürmeli ve etkilemeli, bu unsurlar sizin çalışmalarınızda mevcut.

Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Teşekkürler. Evet font ve renk kullanımında sorun yaşıyorum..İnternetten araştırarak birşeyler yapmaya çalışıyorum

misamisa

🌱Yeni Üye🌱
"Yalnız gezenin düşlemleri" - "Besleme" üzerinde durulması gerekir. Başarılı olmuş.
Bunların üzerinden mizanpaj çalışmalarını daha detayl odaklı yapar iseniz başarılı kapaklar çıkacaktır.

Not: Dalgaya alınacak bir durum yok.. Cesaretinizden dolayı tebrik ederim. Sonuçta hepimiz her gün bir şeyler öğrenip üstüne katıyoruz. Malesef o arkadaşlarınız birçok şeyi henüz öğrenememiş .(!)

Bu Kitaplar seçilmedi. & 6 farklı kapak yaptım onları seçtiler. Mizanpajlarınıda ben yapıyorum..Tabi hepsine okuyamıyorum...İnşallah ilerde iyi kapaklar yapabilirim dönüpte arkama baktığımda ben bunlarımı yapmışım deme şansı yakalarım :)

Yasmin Yeter

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Genel olarak güzeller 1-6 benim beğendiklerim :) Eline sağlık

byhemsinli

🏆Pro Tasarımcı🏆
düşünce güzel elinize sağlık...

brkylmz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.burakyilmaz.com.tr
ilk ve son calisma guzel digerlerinden bazilarinda dumduz beyaz yerine biraz transparan ile derlenip toparlanabilir.

eline saglik.

bekirkadak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
--

Güzel çalışmalar 3. çalışma bence aralarında en iyisi... Font ile ilgili sıkıntılar atlatılır asıl mevzu işin yaratıcılık kısmı ve tabi ki telif kullandığım resimler, fotolar ücretsiz yada parası verilerek alınmışsa sorun yok ;)