Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kapak calısması

Koyu_Beyaz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Elifcim zemin harika renkler çok güzel, arkadaşların dediği gibi üstteki zemini attığında harika bi çalışma çıkıcak ortaya. Sen bu işi biliyosun yılmak sana yakışmaz, yılmak yok, hep ileri:)

amy.lee

🌱Yeni Üye🌱
karışık olmuş bu çalışmaa birşey anlamadım..

emine_get

🌱Yeni Üye🌱
desenlerle ürünü kaybetmişsin daha sade birşey olabilirdi

Moderatör tarafında düzenlendi:

elifcik

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet haklısınız ama daha iyilerini çıkartıcam da bu aralar işer yoğun pek takılamıyorum siteye ama en kısa zamanda yeni çalışmalrı gelicek

golgesedat

🌱Yeni Üye🌱
bana hoş geldi

evet bana hoşgeldi ama biraz daha sadeleştirmek güzel olur diye düşünüyorum bakarmısın elif hanım

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
evet bana hoşgeldi ama biraz daha sadeleştirmek güzel olur diye düşünüyorum bakarmısın elif hanım benimde bir kapak çalışmasına ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz saglık meslek lisesi için yapmış oldugum bir kitap için kapak gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim hoşçakalın

Bedelini ödediğiniz taktirde buradaki profesyonel tüm arkadaşlarım size yardımcı olacağına eminim. Ama ilk önce siz forum kurallarını okuyup forumda kalabilmenin yollarını öğrenseniz çok daha iyiolacağı kanaatindeyim.

cesen

🌱Yeni Üye🌱
boşver elif ben de 28ime geliyorum, fakat yaptığım hiç bir çalışmayı tam olarak sevmedim. nedense iş bittikten sonra çalışmadan soğudum. ama kendime teselli bulmakta zorlanmadım. sen de benim teselliyi kullan; "büyük ustalar yaptıklarını beğenmezler, beğendikleri an artık ilerleyemezler" :D

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
boşver elif ben de 28ime geliyorum, fakat yaptığım hiç bir çalışmayı tam olarak sevmedim. nedense iş bittikten sonra çalışmadan soğudum. ama kendime teselli bulmakta zorlanmadım. sen de benim teselliyi kullan; "büyük ustalar yaptıklarını beğenmezler, beğendikleri an artık ilerleyemezler" :D

Yaptığın tasarım iyisiyle kötüsüyle senin bir parçandır, yaptığın işi bitirdikten sonra ondan soğuman yanlış bence. Yaptığın işe sonuna kadar sahip çık, çünkü bu meslekte hatalarımız bile çok önemlidir.

aDoBe

🏆Pro Tasarımcı🏆
biraz eski bi konu ama tum yorumları okudum... bi de benden...
elifcik.. kusura bakma ben yorum yapmayacagım. arkadaslar gayet guzel tespitlerde bulunmuş zaten. be sadece uygulaman için bir iki nacizene 36 yılı aşmış beynimle. 14 yıllık grafık hayatımla onerıde bulunsam kımse kızmaz sanırım.
bu nedie oncelıkle yanı neıyın collectionu. ben bir ust sevıyeye hıtap eden bır magaza olarak algılıyorum bunu ve sunu onerıyorum
oncelıkle sıyah düz bir zemin kullan ve bu arkadasların urunlerını en sadelerını secerek 2-3 tane can alıcı urunu kucuk ama net bır sekılde yerlestır
calligraphics estetik kıvrımlarla bunu dosyanın tamamına bellı belırsız yerlestır
ve bır ıkı ınce hatlı cizgilerle ve en onemlısı sıyah ıcınde patlayacak renklerle renklendır bunları ışını 4+4 renk bastır. ama sıyahını extra yıne bastır ettmı 5 renk. geldık bı atraksiyona daha kullandıgın calligraphic cizimi yıne extra olarak matbaa serwısınden alacagın onerıler dogrulturunda faklı numaralı siyahla yine bastır. mese normal trigroni islerse trigromi siyah ama bu extra içi mesea ankur serisi faklı bir siyah bastıgını hayal et. bence daha alımlı ve cekıcı durur. gelelım logoya.... bence logoyu oyle beyazla felan degıl de farklı tonları kullan ve efek lak uygulaması ıle mesela kum veya damlacık lak ıle susle bıraz masraflı olur ama bence tatlı olur. eger ıslerden fırat bulursam sana bı ornek yollarım. ama once bulmam ve resmını cekmem lazım. eger yollamazzsam bılkı cok kotu bı sekılde yogunumdur kusurs bakmayasın. eline saglık yılma bence. sadece yapmıs olam ıcın yapma ışını. sadece cevrene bak buyuk fırmaların yaptırdıgı seylere bak. onlar senı dogruya goturecektır.... eline emegine saglık arkadasım.

elifcik

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok teşekkürler arkadaşlar ve hocalar yokyılmam ben öyle kolay kolay:D en iyi olana kadar burdayım:Dçalışmaya devam