Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kapak tasarımı

coreldraw2120

🌱Yeni Üye🌱
arkadaslar yenı siir kıtabı yapıcam ancak kafam cok karıstı sureklı tasarım yapıp bozuyorum yaptıgım tasarımlar bazıları abartılı bazıları ıse cok sade oluyor nefreti andıracak tasarım yapabılecek bana yardım edebılecek arkadaslar arıyorum=(

Benzer konular

poseidon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
positivedesign.webs.com
Forum kurallarini okuyunuz. Forumda bedeli odenmeden herhangi bir grafik tasarim isi teklif etmek yasaktir. Eger yardim istiyorsaniz buraya calismalarinizi paylasirsiniz diger arkadaslar yorumlariyla sizi yonlendirirler...

coreldraw2120

🌱Yeni Üye🌱
kapak tasarımı

kapak tasarımı cok basıt oldu sanırım dımı

MagiC_She58

🏆Pro Tasarımcı🏆
nefreti andırsın istiyosan siyah ve gri tonlarını kullanmalısın bence..bi şiir kitabının kapagını görmüştmde bi agac vardı yapreklar felan hep siyah ve gri tonlarıyla çalışlmıştı.:) şiir kitabının ismi ne ona göre bi tema bulalım??

coreldraw2120

🌱Yeni Üye🌱
kıtap tasarımı

arkadaslar tasarımım bu cok basıt oldu yaa=( yardımcı olun

coreldraw2120

🌱Yeni Üye🌱
dogru nefretı ancak o sekılde andırabılrıım dımı ama bu kıtap kapagı benım ıcın cok nemlı kac gundur uzerındeyım surelı yapıp bozuyorum olmuyor dıyorum kendı kendıme

coreldraw2120

🌱Yeni Üye🌱
C:\Documents and Settings\hp\Belgelerim\kıtap tasarımı 3.jpg

MagiC_She58

🏆Pro Tasarımcı🏆
çalışmanız gözükmüo?görsem yorum yapcamda:D

coreldraw2120

🌱Yeni Üye🌱
......

ktaptasarm3.jpg
arkadaslar kapak tasarım hakkındakı yorumlarınızı beklıyorum cok basıt bısı oldugundan emınım cok da kkotumu bılmıyorum kafamda soru ısaretı bıraktı bıraz yardımcı olurmusunuz bana artık zorlanıyorum

coreldraw2120

🌱Yeni Üye🌱
bana yardımcı olursanız sevınırım yorumlarınızı beklıyorum..

coreldraw2120

🌱Yeni Üye🌱
arkadaslar lutfen yardım edın nasıl bısı yapabılırım =(

melores

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.tekvirreklam.com
merhaba sanırım sen farklılık yapacak bir kapak yapmak istiyorsun bunlar pek dilediğin gibide olmamış. kendini zorlamalısın bence. yapıp bozmaktansa önce bir güzel araştırma yap, farklı çalışmaları incele hayal gücünde canlandırdığın objeleri bulmaya çalış, aşk için kalp yada nefret için kan kullanmamaya çalış.
bende şiir yazıyorum sanırım o yüzden biraz meraklandım sonucunda nasıl bir çalışma olacağına :)

_x_x_

🌱Yeni Üye🌱
bence ilk kapak çok karışık olmuş ikinciside çok sade... ancak arkadaşın dediği gibi aşk geçen her yerde bir kalp koymamalısın... zıtlıkların olduğu bir kapak yapabilirsin belki. yani aşk ve nefretin zıtlığı gibi...ama ikinci kapakta olduğu gibi çok net ve keskin çizgiler kullanmamaya dikkat et bence biraz flulaştırabilirsin çalışmalarını... başarılar.:)