Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kapak Tasarımım

yusufmersin

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar Tasarımım Hakkında Yapıcı Eleştri ve Yorumlarınıza İhtiyacım Var. Şimdiden Teşekkürler

index-resim.gif

Benzer konular

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
Çorba olmuş. Ama bu tip kitapların kapaklarına da uygun olmuş. Hedef kitleye mesajı verir. Kapakta iki tane isim var. Biri yazarın ismiyse diğeri kim?

Bir de bana Hıristiyan misyonerler tarafından hazırlanmış izlenimi verdi. Neden bilmiyorum, ben de çözemedim.

ozkanozel16

🏆Pro Tasarımcı🏆
Alicinki arkadaşıma katılıyorum, tuzu ve baharatı ayarsız bir çorba olmuş
Belli bir alana ne kadar çok grafik, logo vs. koyarsanız o kadar güzeldir fikri yanlıştır. Yaptığınız işi olabildiğince basit yapınız, daha fazla değil.
Bu kitap kapağı ise, özel isim vs. gibi konular imla kurallarına göre yazılmalı ve bir typografi kullanılacak ise bu yazının bütünlüğünü yada algılanabilirliğini bozmamalı....
Bu kapağın muhtemelen arka tarafıda olmalı, barkod ve diğer bilgileri içeren, o bölümünüde ele almalısınız.

Not: Hz. .... A.S nedir?

Son düzenleme:

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
Açıkçası hiç ama hiç olmamış çok karmaşık ve anlamsız geldi bana bence kitap kapağı örneklerine bakmanız lazım. biraz araştırma yapın lütfen...

mersinyusuf

🌱Yeni Üye🌱
teşekkürler

teşekkürler yorumlarınız için
Hz. Mehdi A.S Hz Muhammedin soyundan gelecek olan kurtarıcının ismi, kitap isminin üst kısmındaki grafikler mehdi a.s ın çıkışıyla ilgili alametler kitap isminin alt kısmındakiler ise Hz. Mehdinin çıkmasını gerektiren alametler. Bu kadar çok karışık olmasının nedeni kapakta tamamen Hz. Mehdi a.s. ın gelmesini gerektiren sebeplere ve geleciğinin alametlerine yer vermek zorunda olmamdı. ( bu kitap tamamen islami amaçla yazılıyor )
yorumlara devam lütfen

Son düzenleme:

muratkeceli

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.kecelikalem.net
teşekkürler yorumlarınız için
Hz. Mehdi A.S Hz Muhammedin soyundan gelecek olan kurtarıcının ismi, kitap isminin üst kısmındaki grafikler mehdi a.s ın çıkışıyla ilgili alametler kitap isminin alt kısmındakiler ise Hz. Mehdinin çıkmasını gerektiren alametler. Bu kadar çok karışık olmasının nedeni kapakta tamamen Hz. Mehdi a.s. ın gelmesini gerektiren sebeplere ve geleciğinin alametlerine yer vermek zorunda olmamdı. ( bu kitap tamamen islami amaçla yazılıyor )
yorumlara devam lütfen

bütün nedenleri koymana gerek yok illa koyacağım diyorsan yazı olarak yaz ve bu yazılar kitabın adını oluştursun bu haliyle hiç olmamış