Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kapı...

cnon84

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Beğenilerinize sunuyorumarkadaşlar, eleştirilerinizi beklerim. teşekkürler...

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Valla belki inanmayacaksın ama bende çok severim ve bol bol çekerim kapı fotoğrafı :D
Denklanşörüne sağlık
Buarada uyarı almadan söyleyeyim, bunları tek konu altında eklesen daha iyi olur :wink:
Saygılar

cnon84

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben sitenin hala tuhaf kurallarını anlayamadım. Yani her bir kare farklı konular içeriyor ve ben bunu bu şekilde segilemek istiyorum. Benim onlarca sitede fotograflarım var ve hiçbirinden böyle tepkiler almıyorum. Neyse tartışma platformu değil burası. Biz fotograflarımıza, sanatımıza bakalım ;)

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben sitenin hala tuhaf kurallarını anlayamadım. Yani her bir kare farklı konular içeriyor ve ben bunu bu şekilde segilemek istiyorum. Benim onlarca sitede fotograflarım var ve hiçbirinden böyle tepkiler almıyorum. Neyse tartışma platformu değil burası. Biz fotograflarımıza, sanatımıza bakalım ;)

Kurallarımız önce yorucu gibi görünsede; hepimizin iyiliği için yapılmıştır. :wink:
Öyle olmasa bu güzel sitenin kalite farkı ortada olmazdı değil mi?
Aynı konu içinde benzer şeyler yayınlamanın mantığıda basit: arama yaparken yada konuları okurken daha kolaylık olması ve yöneticilerimize kontrol kolaylığı sağlamaktır.
Sizin iyi niyetinizden şüphemiz tabiki yok ama; herkes böyle olamıyor ne yazıkki... :wink:
Bilmem anlatabildim mi?
Paylaşımların devamını bekliyoruz.Dediğim gibi çektiğiniz fotoğraflar benim zevkime ve gözüme çok yakın... :smile:
Bekliyoruz...
Saygılar

cnon84

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Anlaşılmıştır konu ve düşünce. Ayrıca ilginize teşekkürler. Paylaşmaya devam edeceğim tabiki ;)

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Anlaşılmıştır konu ve düşünce. Ayrıca ilginize teşekkürler. Paylaşmaya devam edeceğim tabiki ;)

Rica ederim :wink:
Herşey grafikerler.net için :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Yaşasın :iloveyou: