Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

karaca grup kurumsal

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
bütün kurumsal öğeler tamamlanmadı ama sabırsızlıkla sizinle paylaşmak istedim arkadaşlar. :)

karacagrupba1.png

Benzer konular

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
tamam group olsa? yada gurup - sunset:)

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
ozaman neden gurup? bütün sözlükler karıştırdım grup ve gurup ilgili aynı anlamı değil ki...

SuC

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.zirveturk.org
Karekter hatası olacak renkleri soluk kullanmaki firmanın ömrüde solmasın cabuk :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
değerlendirmeler için teşekkürler. ama bir kelimeye takılıp kalmışsınız fikir verecek eleştirilere açık olalımki fikrimiz açılsın(; bu arada firma yetkilisi özellikle gurup olsun dedi konunun başlığına bakarsanız grup yazdım. herkese iyi çalışmalar :)

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
resimler daha büyük olsa gurup tan başka bir yorum yapardık.

saygılar

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
istediğin gibi olsun kasta095 bana kastınmı var :) :)

karacasones3.png

hardworker

🌱Yeni Üye🌱
karaca yazu karakteri mükemmel ama üstündeki mavisiyah kare içindeki 2 k nın mirror çakması bence olmamış 2 tane k yerine k ve g harflerinden bişi yapsan hoş olurdu. gurup konusunda müşterini bu hatadan dönmesi için tavsiyede bulunmanı tavsiye ederim bu kadar güzel bir logonun yanlış bir kelime yüzünden heba olması ve dahası ileride lansmanında da tartışma konusu olacak olması bir grafiker olarak sana yansıyacaktır. yaptığın iş senin etiketin neticede. saygılar başarılar....

N/A7

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaş güzel olmuşda :D antetliyle zarf baskıya verilmiycek heralde :D baksana sıfıra sıfır yapmışsın hertarafından adam bunu basarkene makas payını nerden verecek sorması ayıptır hiç düşünmedinmi hadi antetlinin kağıdını 23x32 özel kağıt kestirirsen kurtarırsında zarfı hiçbitürlü kurtaramassın bence zarf üzerinde biraz daha dur ve o yanlışı kapa derim bence eğer baskıya gönderilcek bir işse eğer saygılar.
(grup)'dur doğrusuda sonradan ekleyeyim :D

Yükselen1

🌱Yeni Üye🌱
vatandaş GURUP demiş.. arkadaş ŞURUP yapmış..

Zarf konusundaki kritik önemli... biz matbaada telekom ve banka matbaaları gibi basım yapmıyoruz..

ellerine sağlık...

aysgl

🌟Usta Tasarımcı🌟
gayet şık ve güzel olmuş ellerine sağlık

Dark

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaş güzel olmuşda :D antetliyle zarf baskıya verilmiycek heralde :D baksana sıfıra sıfır yapmışsın hertarafından adam bunu basarkene makas payını nerden verecek sorması ayıptır hiç düşünmedinmi hadi antetlinin kağıdını 23x32 özel kağıt kestirirsen kurtarırsında zarfı hiçbitürlü kurtaramassın bence zarf üzerinde biraz daha dur ve o yanlışı kapa derim bence eğer baskıya gönderilcek bir işse eğer saygılar.
(grup)'dur doğrusuda sonradan ekleyeyim :D

arkadaşımın her harfine katılıyorum ve bildiğim kadarıyla sen matbaacılıktan gelmesin bu detayı nasıl atlamıssın bende sasırdım ismail kardeşim....

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
değerlendirmeler için teşekkürler arkadaşlar. evet matbaacılıktan gelmeyim onun içinde sorun yok zaten. bu çalışma müşteriye kesilip biçildikten sonraki halini göstermek için. çok iyi bilirim hiç bir baskı tekniğinde sıfıra sıfır basma imkanı yok. bu arada dark kardeşim meraketme atladığım bişey yok. anladın sen onu ;)