karakalem Atatürk
C cizgireklam1 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 3 Eki 2009 Mesajlar 46 Tepkime puanı 1 30 May 2011 #2 Emeğe saygı ... Ama bu konularda biraz daha titiz olman gerekiyor ...Eğer Mustafa Kemal ATATÜRK'Ü çizmeye çalıştıysan Üzgünüm ama olmamış
Emeğe saygı ... Ama bu konularda biraz daha titiz olman gerekiyor ...Eğer Mustafa Kemal ATATÜRK'Ü çizmeye çalıştıysan Üzgünüm ama olmamış
hakan_yl 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 13 Eki 2010 Mesajlar 91 Tepkime puanı 2 30 May 2011 #3 cizgireklam1' Alıntı: Emeğe saygı ... Ama bu konularda biraz daha titiz olman gerekiyor ...Eğer Mustafa Kemal ATATÜRK'Ü çizmeye çalıştıysan Üzgünüm ama olmamış Genişletmek için tıkla ... telefona çekince gölgelendirme vb. güzel çıkmadı biraz kontrast ayarlarıyla oynamak zorunda kaldım ama kağıt üzerinde çok daha farklı görünüyor.
cizgireklam1' Alıntı: Emeğe saygı ... Ama bu konularda biraz daha titiz olman gerekiyor ...Eğer Mustafa Kemal ATATÜRK'Ü çizmeye çalıştıysan Üzgünüm ama olmamış Genişletmek için tıkla ... telefona çekince gölgelendirme vb. güzel çıkmadı biraz kontrast ayarlarıyla oynamak zorunda kaldım ama kağıt üzerinde çok daha farklı görünüyor.
morgri 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 17 Kas 2010 Mesajlar 72 Tepkime puanı 2 2 Haz 2011 #4 hakan_yl' Alıntı: telefona çekince gölgelendirme vb. güzel çıkmadı biraz kontrast ayarlarıyla oynamak zorunda kaldım ama kağıt üzerinde çok daha farklı görünüyor. Genişletmek için tıkla ... Gölgelendirmeden ziyade çizimde hata var gibi... burun küçük olmuş, ağızda bi problem var... ama yinede emeğinize sağlık. Orjinali nasıl bilmem ama tonlama iyi görünüyor
hakan_yl' Alıntı: telefona çekince gölgelendirme vb. güzel çıkmadı biraz kontrast ayarlarıyla oynamak zorunda kaldım ama kağıt üzerinde çok daha farklı görünüyor. Genişletmek için tıkla ... Gölgelendirmeden ziyade çizimde hata var gibi... burun küçük olmuş, ağızda bi problem var... ama yinede emeğinize sağlık. Orjinali nasıl bilmem ama tonlama iyi görünüyor