Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
piyanist senin her mesajında bir endişe ,biraz rahatla sınava girdiginde özellikle ,resimlerinde gördügüm kadarıyla el ve ayaklar biraz büyük ve tonlamaları yerinde kullan onun dışında endişelenicek bişey yok gayet güzeller
Meraba Ben Selma Abİ Ben Daha Bu Sİteye BugÜn Üye Oldum We Tam Anlamiyla Nasi Bİ Sİte Bİlmİyorum Öle Gezerken Çİzİmlerİne GÖz Attim We EleŞtİrİye AÇik Olman Senİn İÇİn BÜyÜk Bİ Arti.. Öncelİkle Şunu Sormak İstİyorum Nerelere We Hangİ BÖlÜmlere BaŞwurucaksin? Ben Resİm ÖĞrt. Bİtİrdİm We Bu Konuda Bİlgİlİ OlduĞumu DÜŞÜnÜyorum İstersen Bana Hangİ Sinawa Yada Nereya Sinawa Gİrİcenİ Yazarsan Sana EleŞtİrİ Yapabİlİrİm Haddİm Olmayan BİŞİ SÖledİysem Yada Sorduysam Kusura Bakma...
selmador sana msj attım onu okursan orda belirttim nereler girmek istediğimi bu bilgilendirme çaban içinde çok ama çok teşekkür ediyorum ALLAH yolunu açık etsin güzel kardeşim...