Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hatice ÇAVDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
cagatay calısmaların cok bulanık gozukuyor istersen birdaha bi kontrol et... daha net olabiliyorsa bizim de görmemiz acısından daha iyi olacaktır..

sercansarigul

🌟Usta Tasarımcı🌟
yorumlarınız için teşekkürler arkadşlar.kurs almaya başladım çalışmam gide gide güzelleşmeye başladı.en yakın zamanda uzurlarınızda..

cagatay0

🏅Acemi Tasarımcı🏅
iyiiyi en iyisi bende resim hocamdan alıyorum. haydi hepimiz için hayırlısı olsun

ÖZDEMİR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben Özdemİr IŞik GÖlgeyİ Bİraz Daha İyİ Kullanmalusin Bİrazda Çİzgİlerİnİ Estetİk Olarak Kullanmaya ÇaliŞ

pavlo123

🌱Yeni Üye🌱
D

Elİne SaĞli GÜzel OlmuŞ Benİmde Resİmlerİm Var Nasil Ekleyebİlİrİm

albunea

🌱Yeni Üye🌱
eğer sınava gireceksen modelden desene önem vermen gerekir ve de imgeselini geliştirmen gerekiyo bol bol figür mekan vs. çalışmalısın. çizgisel çalışırsan daha iyi olur diye düşünüyorum tarayarak değilde. başarılar inşallah kazanırsın:)

kıvılcım

🌟Usta Tasarımcı🌟
öncelikle yetenekliymişsin.... oran orantı hatası var, anatomik bozukluk var biraz savaşa sabah erken başlamış sanırım daha pijamaları üzerinde. kompozisyon gayet güzel kağıttan taşırmamışsın. mekan seçimi yok sadece bu kadar başarılar diğer desen çalışmanı bizlerle paylaşmanı bekliyoruz.

cagatay0

🏅Acemi Tasarımcı🏅
oo abiler siz işi biliyosunuz he. ben daha 16 yaşındayım yorum bekliyorum eksikler falan vardır muhakkak söyleyin gidereim

cagatay0

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ee yavaş yavaş işliicek içimize görecez günümüzü...

cinesu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
cinesu.deviantart.com
Ooo. Medieval Total War. Fazla yorum yapmaya gerek yok. Gereken yorumlar zaten yapılmış Sercan. Çalışmaya devam.

sercansarigul

🌟Usta Tasarımcı🌟
çalış çalış çalış biraz tatil yapmak lazım ugur :)

grfkrtuba

🌱Yeni Üye🌱
Bende lisedeyim grafik tsarım okuyorum 4 seneliği kazanmayı kim istemez işimiz zor valla çok ügzrl olmuş ellerine sağlık

ressam1071

🌱Yeni Üye🌱
slm kardeşim..
orantı yok
gövdeye göre elerin kaldırdığı ağırlık çok hafif
çizgi darbelerinde akıcılık yok
gölgelendirme hiç olmamış
bence çok çalış kardeşim ve ricam lütfenb resimden anlamayan arkadaşlar çok güzel olmus deyip arkadaşın hatalarını görmesine engel olmayın 30 yıldır resim yaparım zamanla çalışmalarımı yoluyacam zaten tekrar diyorum kardeşim çok çalış çizgilerin ölü
dediğim gibi orantıların sıfır bunları görmemzlikten gelirsen ilerleme sağlayamazsın..o gövdeye göre elindeki balta devede kulak gibi kalmış iyi çalışmalar
ressam ve şair: yılmaz başaran

sananeyau

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kendi egolarını tatmin edememiş bir kişisinsen galiba, kusura bakma da her mesajında "30 yıldır resim yaparım" veya "ressam ve şair:yılmaz başaran" yazarak neyi kanıtlamaya çalışıyorsun.
ayrıca resimden anlamak veya anlamamak diye bir şey olmaz; düşüncelerini resmedebilen veya edemeyen diye bir kavram vardır.

zaptik

🌱Yeni Üye🌱
anatomide çok hatalar var yetenek sınavını kazanmak için çok çalışmalısın

yolcu..

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet anatomik hatalar var gerçekten.ama güzel yinede..

delux_74

🌱Yeni Üye🌱
Kolların ve başın gövdeyle orantısız olduğunu gördüm.