Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eline emeğine sağlık bi an kendim geldim gözümün önüne nede çok çizerdim harkesi elimden gelen her resmi şimdi çok sevdiğim resim uzak bana sakın sen bırakma çizmeyi güzel çizmişsin
eline emeğine sağlık bi an kendim geldim gözümün önüne nede çok çizerdim harkesi elimden gelen her resmi şimdi çok sevdiğim resim uzak bana sakın sen bırakma çizmeyi güzel çizmişsin
bende resime küsenlerdenim uzun zaman sonra yeniden cizmeye basladım ama cizmek öle bişeyki bunu cizen arkadaslar iyi bilir bir nevi terapi gibidir en azından benim icin öle bence sende yeniden baslamalısın tekrar cizdiginde haklı oldugumu anlayacaksın tsk ederim yorumlarınız icin
tebrik derim hakıkaten gusel bir cızım fakat arkadasların dedıklerı gıbı dudatakı kaymalar olmamıs ve resmi tamamen almamışsın fakat cok hoş bir yapım tekrar söyluyum ellerıne sağlık...