Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

karakalem en sevdiklerim

mine48

🌟Usta Tasarımcı🌟
tebrikler çalışmalarınız çok hoş görünüyor özellikle 2. çalışmanızdaki o kumaşın buruşukluğu çok hoşuma gitti çok güzel olmuş ellerinize sağlık...

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
emeğine sağlık

MehmetBaran

🌟Usta Tasarımcı🌟
ilk iki resim görüntülenemiyor... bu konuda birşey yapabilirseniz iyi olur... yorum yapmak isterim...
ilgi için teşekkür ederim...

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
resimleri ben görebiliyorum şuan sorun olmaması gerek:smile:

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
1. Çalışmanda ; çocuğun ayak kaslarının aşırı gelişmiş durması biraz sırıtıyo...ve bayanın,karşıdan bakıldığında sağ eli sanki , sağdan gelmiş gibi duruyor...

2. Çalışmanda; ayak hatlarını ve ayak uçlarını biraz daha belirgin yapman daha güzel olurdu...Ek olarakta insanın üstünde bir gölge var...Sanırım sütun(kolon) gölgesi?

3. Çalışmanda; Canlıların dinamik hareketlerini resmederken, dinamik hareketleri çok iyi bilmek lazım...Bunun içinde bildiğim en iyi yol bol bol belgesel izlemektir...kareleri dondurup canlının anatomik yapısı incelenmeli ve bi kaç deneme yapılmalıdır...Daha önce uçan sinekleri inceleyen birisi dinamik bozuklukları rahatlıkla görebilir...

4.Çalışmanda balıkların yüzgeçlerinin daha belirgin hatta biraz daha abartılı olmasını isterdim..Ama yine de hoş olmuş....

Genel tibariyle gördüklerim bunlar...TAbiki şahsi fikirlerim...:) incelemesi keyifliydi...
Daha iyilerinide görürüz umarım...İyi çalışmalar...

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
öncelikle teşekkür ediyorum çok güzel yorumlamışsın gözlemlerim çok iyi sölediklerini dikkate alıcam yorumunda bu konuda nekadar bilgili oldugun hemen anlaşılıyor çok teşekkürler özenle yorumladıgın için:wink: